Garaj și atelier - Grosimea umpluturii cu spumă - 2cm

Garajul și atelierul dvs auto, găsește toate dotările necesare în magazinul nostru online. Cumpărați toate uneltele și accesoriile pentru motociclete pentru atelierul dvs. într-un singur loc. Oferim echipamente profesionale pentru service-ul pneurilor. Fie că sunteți în căutarea unui cric hidraulic, compresor, aparat de sudură sau cablu prelungitor, le puteți găsi pe toate la noi. În magazinul nostru online veți găsi unelte de calitate la un preț accesibil, atât pentru profesioniști cât și pentru pasionați.

-27%
Umplutură din spumă PE XPE45 50x50x2cm negruUmplutură din spumă PE XPE45 50x50x2cm negru
ProfiGaráž

Umplutură din spumă PE XPE45 50x50x2cm negru

Umplutura din spumă neagră cu dimensiuni 50x50 si grosime 2 cm, cu o…
Disponibil
93,62 Lei 127,94 Lei
-26%
Umplutură din spumă PE XPE45 50x30x2cm negruUmplutură din spumă PE XPE45 50x30x2cm negru
ProfiGaráž

Umplutură din spumă PE XPE45 50x30x2cm negru

Umplutura din spumă neagră cu dimensiuni 50x30 şi grosime 2 cm, cu o…
Disponibil
70,09 Lei 94,58 Lei

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.


Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Lucrurile se înmulțesc dar spațiul rămâne același. Credem că toată lumea s-a confruntat cu dilema organizațională în propria casă. Nici nu trebuie să ai foarte multe lucruri dar uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.