Garaj și atelier - TOPBEST

Garajul și atelierul dvs auto, găsește toate dotările necesare în magazinul nostru online. Cumpărați toate uneltele și accesoriile pentru motociclete pentru atelierul dvs. într-un singur loc. Oferim echipamente profesionale pentru service-ul pneurilor. Fie că sunteți în căutarea unui cric hidraulic, compresor, aparat de sudură sau cablu prelungitor, le puteți găsi pe toate la noi. În magazinul nostru online veți găsi unelte de calitate la un preț accesibil, atât pentru profesioniști cât și pentru pasionați.

-7%
Localizator auto GPS cu sursă de alimentare de rezervă GT06Localizator auto GPS cu sursă de alimentare de rezervă GT06
TOPBEST

Localizator auto GPS cu sursă de alimentare de rezervă GT06

Localizator GPS pentru masina cu sursa de rezerva si functie de…
Disponibil
293,78 Lei 317,33 Lei
-9%
Localizator GPS pentru mașină OBDIILocalizator GPS pentru mașină OBDII
TOPBEST

Localizator GPS pentru mașină OBDII

Localizator GPS fără fir pentru urmărirea în timp real a locației…
Disponibil
274,99 Lei 302,96 Lei
-9%
Set cablu OBDII pentru diagnosticareSet cablu OBDII pentru diagnosticare
TOPBEST

Set cablu OBDII pentru diagnosticare

Set de cabluri de reducere OBD2 pentru autodiagnosticare pentru…
Disponibil
205,46 Lei 225,60 Lei

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.


Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Lucrurile se înmulțesc dar spațiul rămâne același. Credem că toată lumea s-a confruntat cu dilema organizațională în propria casă. Nici nu trebuie să ai foarte multe lucruri dar uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.