Avem totul pentru garaj și atelier. Cumpărați toate uneltele și accesoriile pentru motociclete pentru atelierul dvs. într-un singur loc. Oferim echipamente profesionale pentru service-ul pneurilor. Fie că sunteți în căutarea unui cric hidraulic, compresor, aparat de sudură sau cablu prelungitor, le puteți găsi pe toate la noi. În magazinul nostru electronic veți găsi unelte de calitate la un preț accesibil, atât pentru profesioniști cât și pentru pasionați.

Informații rapide
Set dalte, poanson, perforatoare 12bucSet dalte, poanson, perforatoare 12buc

Set dalte, poanson, perforatoare 12buc

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
110,73 Lei
93,05 Lei fără TVA
Setul de dalti, poansoni, perforatoare contine 12 piese de scule din otel CrV, concepute pentru a lucra pentru lacatusi, mecanici si alti…
Informații rapide
Set 9 piese pentru bercuit țevi de frână - SilverSet 9 piese pentru bercuit țevi de frână - Silver

Set 9 piese pentru bercuit țevi de frână - Silver

Stoc epuizat
75,58 Lei
63,51 Lei fără TVA
Setul este conceput pentru producția de conducte de frână și combustibil, conține 7 adaptoare și piulițe cu diferite diametre ale găurilor.

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.


Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Nici nu trebuie să ai foarte multe lucruri dar uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.