Avem totul pentru garaj și atelier. Cumpărați toate uneltele și accesoriile pentru motociclete pentru atelierul dvs. într-un singur loc. Oferim echipamente profesionale pentru service-ul pneurilor. Fie că sunteți în căutarea unui cric hidraulic, compresor, aparat de sudură sau cablu prelungitor, le puteți găsi pe toate la noi. În magazinul nostru electronic veți găsi unelte de calitate la un preț accesibil, atât pentru profesioniști cât și pentru pasionați.

Informații rapide -14%
Tava pentru ulei cu pâlnie 6lTava pentru ulei cu pâlnie 6l

Tava pentru ulei cu pâlnie 6l

Disponibil
72,99 Lei 84,67 Lei
61,34 Lei fără TVA
Tava cu lichid cu o palnie cu un volum de 6l. Dimensiuni: 465x120 mm & nbsp; Construcție din plastic rezistent la temperaturi ridicate.
Informații rapide -11%
Pâlnie cu sită metalică 145mmPâlnie cu sită metalică 145mm

Pâlnie cu sită metalică 145mm

Stoc epuizat
30,48 Lei 34,39 Lei
25,61 Lei fără TVA
Pâlnie ușoară din plastic negru, orificiu de 145 mm, cu orificiu de 10 mm. Diametru pâlnie: 145 mm. & Nbsp; Lungimea extensiei: 260 mm. &…
Informații rapide -15%
Recipient pentru ulei sau alte lichide 5lRecipient pentru ulei sau alte lichide 5l

Recipient pentru ulei sau alte lichide 5l

Stoc epuizat
42,03 Lei 49,33 Lei
35,32 Lei fără TVA
Recipientul de ulei profesional cu un volum de 5 l și un gât flexibil extins este un instrument important pentru fiecare atelier auto și…

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.


Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Cutiile de depozitare: Vor ajuta în atelier, camera copiilor si pe terasa

Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Nici nu trebuie să ai foarte multe lucruri dar uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.