Grădina dvs va înflori, doar dacă este aprovizionată din abundență cu umiditate! Și pentru asta veți avea nevoie de un furtun de grădină adecvat. Alegeți din oferta noastra furtunul cu care puteți uda confortabil, toată grădina. 

Alegeți un furtun ranforsat cu o lungime de 50 de metri, rezistent la intemperii, deteriorări mecanice și, datorită unui tratament special, de asemenea, depunerii algelor. Acest furtun este de asemenea, disponibil și varianta de 20 de metri. Furtunul ajunge în fiecare colț al grădinii dvs și va rezista pentru totdeauna!

Pentru a completa cu funcția de pulverizare, alegeți duza de irigare cu accesorii. Datorită acestei duze, veți putea uda plante și mai fragile și o puteți transforma cu ușurință într-un duș de grădină - veți vedea cât de multă distracție, vă va aduce dvs și întregii familii!!

Pentru acoperișul terasei, sau pentru seră – o ceață de vapori răcoritoare vă va răcori pe dvs, întreaga curte și chiar plantele, în zilele caniculare. Pentru o înviorare plăcută și răcoroasă, fără a fi nevoie să intrați în piscină – un obiect ideal pentru vară!

În cazul în care trebuie să pompați, sau să împingeți, de exemplu, apă uzată, apă curată, sau lichide contaminate, un furtun pentru pompieri va fi soluția potrivită. Datorită diametrului larg, pomparea nu va dura o eternitate. Furtunul are un capac special, cu eliberare rapidă, pentru conectarea pompelor electrice, sau de benzină.