Proprietățile extraordinare ale acestor țesături sunt folosite în grădinărit, oferind protecție împotriva creșterii excesive a ierbii, buruienilor nedorite și a dăunătorilor. Materialul țesut creează un microclimat natural pentru plante, protejează împotriva înghețului și, în același timp, lasă aerul și apa să treacă. De asemenea, va servi bine ca protecție pentru gard. Este pur și simplu un instrument de neînlocuit pentru toți grădinarii mici și mari.

Agro textilele sunt un ajutor excelent pentru fiecare grădină! Proprietățile lor sunt ideale pentru cultivarea sănătoasă a plantelor dvs preferate. Țesăturile agricole previn creșterea excesivă a buruienilor și a ierbii și protejează rădăcinile delicate de a fi atacate de dăunători. 

Materialul țesut creează un microclimat natural, protejează plantele de îngheț și în același timp lasă să intre suficient aer și apă. Agro țesătura poate fi folosită și ca material de acoperire pentru garduri și balustrade, pur și simplu oriunde doriți să creați o bucată de intimitate sau un loc umbrit.

Agro textilul negru cu filtru UV este fabricat din polipropilenă rezistentă și este ideal pentru mulcire - creând un strat protector pe sol. În același timp, folia accelerează coacerea fructelor, reduce apariția putregaiului plantelor, este sigură pentru mediu și crește fertilitatea solului și a culturilor. Țesătura încălzește solul, ceea ce permite o activitate mai mare a sistemului radicular și o mai bună utilizare a nutrienților, ceea ce asigură creșterea corectă a plantei.