Tehnologia de grădină vă va ușura munca în grădină și nu veți mai petrece ore lungi îngrijorându-vă cu privire la întreținerea și curățarea exteriorului casei dvs.. 

Pulverizatoare de grădină

Pentru îngrijirea pomilor și a plantelor din grădina dvs, este bine să aveți un pulverizator de grădină. Pulverizatorul manual cu regulator de presiune este destinat pulverizării manuale a suprafețelor mai mici și a plantelor mai mici, sau pentru pulverizarea în interior. Pentru pulverizarea întregii grădini, plantelor, pomilor și suprafețelor mai mari, se recomandă pulverizatorul GEKO cu un volum de 18 litri. Datorită curelelor atașate la acesta, puteți fixa pulverizatorul pe spate și veți vedea cât de ușor va merge treaba! 

Furtunuri de grădină

Pentru irigarea suficientă a grădinii veți avea nevoie de un furtun de grădină! Furtunul ranforsat de 50 de metri, ajunge in fiecare colț al grădinii, are un grad ridicat de rezistență la intemperii și un tratament intern special, care previne formarea algelor. 

Pentru a extinde, repara și conecta mai multe furtunuri, aveți nevoie de cuplaje pentru furtunuri. Pentru a crea un sistem de irigare complet, alegeți setul Sistem de irigare cu duză suplimentară, care este de asemenea grozav, pentru răcorire în zilele de vară!   

Aparate de curățat cu înaltă presiune

Curăță fiecare loc al curții și locurile inaccesibile - acoperișuri, fațade, sau spații industriale. Aparatul de curățat cu înaltă presiune, pe benzină poate fi folosit chiar și acolo, unde nu există acces la rețeaua electrică! Este compact, eficient și practic, datorită celor patru duze reglabile puteți curăța absolut totul până la ultimul detaliu! 

Aspiratoare

Aspiratoare pentru orice “ocazie”! Aspirați-vă mașina ușor și eficient cu aspiratorul de mână ciclonic pentru mașină cu filtru HEPA. Puteți conecta aspiratorul la priza de 12V din mașină. 

Pentru aspirarea uscată și umedă, chiar și în scopuri industriale, aspiratorul de 25 de litri cu o putere de 1800 W este perfect. Aspiratorul are roți, deci este ușor de transportat și, pe lângă aspirare, poate sufla aer - pentru a îndepărta murdăria din locurile greu accesibile. Noul dvs ajutor pentru a aspira cenușa din șeminee, grătare și cuptoare, va fi aspiratorul de cenușă.

Foarfece de grădină 

Toaletați fiecare tufiș, copac și arbust din grădina dvs, cu foarfece de grădină de calitate. Foarfeca profesională de grădină este perfectă pentru tăierea ramurilor și tufelor de grosime medie, chiar și pentru copacii mai înalți. Cu Foarfeca electrică pentru tunsul gardului viu puteți tăia cu ușurință și fără efort gardul viu, puteți îndepărta crengile uscate și vechi și îi puteți oferi un aspect nou și proaspăt.  

Ferăstraie cu lanț 

Acolo unde foarfecele nu mai sunt suficiente, intră în joc ferăstraiele cu lanț. Puteți tăia cu ele ramuri groase și dure, sau cioturi, sau pur și simplu puteți tăia lemnul în bucăți mai mici. Cu motoferăstrăul pe benzină John Gardener puteți tăia orice copac, rapid și în siguranță. 

Pompe și furtunuri

Pompele și furtunurile sunt utile în orice gospodărie. Pompa submersibilă TA511 cu furtun de 10 metri inclus în pachet, este potrivită pentru pomparea apei curate a foselor septice și a apei uzate. 

Pentru a îndepărta murdăria mai mare, alegeți o pompă submersibilă cu concasor.

Informații rapide
Furtun de grădină 1" 50m SUNFLEXFurtun de grădină 1" 50m SUNFLEX

Furtun de grădină 1" 50m SUNFLEX

Disponibil
344,85 Lei
289,79 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1"(25 mm) cu lungimea de 50 de metri, trei straturi. În interiorul furtunului se află un material,…
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 50m verde SPRINTFurtun de grădină 1" 50m verde SPRINT

Furtun de grădină 1" 50m verde SPRINT

Stoc epuizat
344,85 Lei
289,79 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1” (25 mm) cu lungimea de 50 de metri, trei straturi. În interiorul furtunului se află un material,…
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 25m verde SPRINTFurtun de grădină 1" 25m verde SPRINT

Furtun de grădină 1" 25m verde SPRINT

Stoc epuizat
160,32 Lei
134,72 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1” (25 mm) cu lungimea de 25 de metri, trei straturi. În interiorul furtunului se află un material,…
Informații rapide
Furtun de grădină 1" 25m BLACK COLOURFurtun de grădină 1" 25m BLACK COLOUR

Furtun de grădină 1" 25m BLACK COLOUR

Stoc epuizat
201,76 Lei
169,55 Lei fără TVA
Furtun de grădină cu diametru interior 1" (25 mm), 25 de metri lungime, cu trei straturi. Există un material în interiorul furtunului,…