Autodiagnoza este o modalitate ușoară de a citi datele de la unitatea de comandă și de a găsi o defecțiune a autovehiculului. Indiferent dacă indicatorul de bord este aprins sau nu, autodiagnoza citește informațiile și identifică problema. În ofertă veți găsi cititoare de coduri de eroare ODB2 și diagnosticare completă a sistemului pentru servisuri profesionale, dar și pentru cei care-și repară mașiniler singrui în propriile garaje. Alegeți din oferta noastră dispozitive de diagnoză auto profesionale și testere, marca LAUNCH, pentru autoturisme sau camioane. Nu sunteți siguri care este cea potrivită pentru dvs.? Răspundem la cele mai frecvente întrebări ale clienților la testele de autodiagnoză, care vă vor ajuta cu alegerea.

Informații rapide Diagnoză auto + Cadou
Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VIITester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VII

Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD VII

Disponibil
16 239,34 Lei
13 646,50 Lei fără TVA
Autodiagnosticare profesională și inteligentă pentru majoritatea mărcilor auto din lume. Tabletă cu display de 13,3 ", procesor cu opt…
Informații rapide Diagnoză auto
Tester diagnoză auto LAUNCH CRP129XTester diagnoză auto LAUNCH CRP129X

Tester diagnoză auto LAUNCH CRP129X

Disponibil
1 426,01 Lei
1 198,33 Lei fără TVA
Testerul diagnoză auto LAUNCH CRP129X este un cititor de coduri OBDII a celor 4 sisteme principale a autovehiculelor ENG/TCM/ABS/SRS.

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.