Autodiagnoza este o modalitate ușoară de a citi datele de la unitatea de comandă și de a găsi o defecțiune a autovehiculului. Indiferent dacă indicatorul de bord este aprins sau nu, autodiagnoza citește informațiile și identifică problema. În ofertă veți găsi cititoare de coduri de eroare ODB2 și diagnosticare completă a sistemului pentru servisuri profesionale, dar și pentru cei care-și repară mașiniler singrui în propriile garaje. Alegeți din oferta noastră dispozitive de diagnoză auto profesionale și testere, marca LAUNCH, pentru autoturisme sau camioane. Nu sunteți siguri care este cea potrivită pentru dvs.? Răspundem la cele mai frecvente întrebări ale clienților la testele de autodiagnoză, care vă vor ajuta cu alegerea.

Informații rapide -5% Diagnoză auto
Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PROS MiniTester diagnoză auto LAUNCH X431 PROS Mini

Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PROS Mini

Disponibil
4 570,69 Lei 4 814,82 Lei
3 840,92 Lei fără TVA
Tester diagnoză auto, care oferă o scanare completă a tuturor sistemelor auto disponibile, codificarea unității de control și 11 funcții de…
Informații rapide -9% Diagnoză auto
Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD IIITester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD III

Tester diagnoză auto LAUNCH X431 PAD III

Disponibil
10 722,35 Lei 11 742,76 Lei
9 010,38 Lei fără TVA
Testerul diagnoză auto LAUNCH X431 PAD III este un tester profesional full-system cu un procesor octa-core și 21 de funcții de service.

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.