Autodiagnoza este o modalitate simplă, de a citi datele de la unitatea de comandă și de a găsi o defecțiune a vehiculului. Indiferent dacă luminează un martor în computerul de bord, sau nu, testerul va citi informațiile și va identifica problema.

În oferta noastră veți găsi cititoare de coduri de eroare OBD2 și diagnosticare full-system pentru service-uri profesionale, dar și pentru cei care repară totul în garajul propriu. Alegeți din oferta noastră de diagnosticare auto profesională LAUNCH pentru mașini și camioane.

Nu sunteți siguri care tester de diagnosticare este potrivit pentru dvs? Am răspuns la cele mai frecvente întrebări a clienților noștri, lucru care vă poate fi de ajutor în alegerea dvs.


Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

Ce diagnosticare trebuie folosită pentru autoturisme?

În prezent, fiecare mașină este echipată cu o unitate de control electronic (ECU). Unitatea de control este creierul întregii mașini, fiind responsabilă de funcționarea motorului, de detectarea citirilor și a semnalelor și de înregistrarea diferitelor date importante pentru buna funcționare a mașinii dumneavoastră. În cazul în care există o defecțiune la oricare dintre sisteme, de multe ori mașina dumneavoastră va afișa o lumină de avertizare pe computerul de bord. Dacă computerul de bord nu vă spune care este defecțiunea specifică, trebuie să apelați la autodiagnosticare.