Cutia pentru transport ar trebui să fie unul dintre primele lucruri pe care le achiziționați, înainte de a vă asuma responsabilitatea îngrijirii unui câine. Deși proprietarii se tem adesea de aceste cutii de transport, pentru că seamănă cu o cușcă, acestea sunt totuși un mediu natural care imită senzația de bârlog.

Cutia de transport funcționează ca o versiune modernizată a bârlogului, oferind animalului dvs de companie un spațiu privat. De asemenea poate fi utilă, deoarece accelerează procesul de obișnuire cu o casă nouă, descurajează roaderea distructivă a obiectelor și este de mare ajutor în timpul călătoriilor.

Există o serie de variabile pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți o cutie de transport pentru câinele dvs. Unele dintre aspectele pe care trebuie să le cântăriți înainte de achiziționarea cutiei de transport, sunt materialul, dimensiunea și siguranța.

Materialul cutiei de transport

Cutiile din plastic, sunt de obicei realizate din poli-compus durabil cu uși din oțel cromat. Caracteristicile cheie includ panouri laterale ventilate și un fund impermeabil. Acestea oferă spațiu privat și sunt, de asemenea, aprobate pentru călătorii cu avionul.

Cutiile de transport pentru câini oferă rezistență și durabilitate excelentă. Se caracterizează printr-o construcție durabilă și sunt ideale pentru zboruri, sau călătorii cu animalul dvs de companie, în plus, sunt utilizate în mod obișnuit pentru dresaj.

Cutiile de sârmă pentru câini oferă ventilație maximă, siguranță și portabilitate. Unele se pliază la o dimensiune convenabilă pentru depozitare ușoară. Aceste cutii sunt, de asemenea, ușor de curățat datorită spațiului deschis maxim.

Fiecare tip oferă anumite servicii universale, la care vă așteptați de la o cutie de transport standard, în timp ce altele sunt mai indicate pentru situații specifice.

Dimensiunea cutiei de transport pentru câini

Cutiile de transport pentru câini sunt disponibile în mai multe dimensiuni. Înălțimea și lungimea câinelui vor determina dimensiunea corectă; dimensiunea ideală ar trebui să permită câinelui să stea în picioare fără să-și coboare capul sub umeri și să stea culcat, sau să se întindă pe toată lungimea lui, fără a fi nevoit să stea încordat.

Este important să păstrați dimensiunea oarecum restrictivă, deoarece câinii vor prefera în mod natural curățenia; dacă cutia este prea mare, câinele poate să își facă nevoile într-un colț și apoi să se culce în alt colț.

O cutie de transport nu doar că vă protejează mobila de un cățeluș curios, sau distructiv în timp ce sunteți plecat, ci vă protejează și cățelul de situații potențial periculoase când nu puteți fi acolo pentru a supraveghea. La fel ca scaunul de mașină pentru copii, cutia de transport pentru câini, trebuie asigurată corespunzător înainte de orice călătorie.

SFAT: În unele cazuri, pentru călătoriile cu mașina poate fi suficient și un covoraș.

Informații rapide
Incinta pentru animale 80x80cmIncinta pentru animale 80x80cm

Incinta pentru animale 80x80cm

Disponibil
709,13 Lei
595,91 Lei fără TVA
Incinta pentru animale 80x80cm este ideală pentru căţei, căini de talie mică, iepuri şi alte animale de companie. Acest ţarc este excelent…
Informații rapide
Incinta pentru animale 80x100cmIncinta pentru animale 80x100cm

Incinta pentru animale 80x100cm

Disponibil
738,70 Lei
620,76 Lei fără TVA
Incinta pentru animale 80x100cm este ideală pentru căţei, căini de talie mică, iepuri şi alte animale de companie. Acest ţarc este excelent…
Informații rapide
Colivie pliabilă 61x42x49 cm - MColivie pliabilă 61x42x49 cm - M

Colivie pliabilă 61x42x49 cm - M

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
147,37 Lei
123,84 Lei fără TVA
Cușca pliabilă este ideală pentru transportul confortabil și sigur al animalelor de companie. Mărimea M.