Elevatoarele pneumatice sunt foarte îndrăgite în industria auto. Ele sunt în general, mult mai rezistente, decât elevatoarele hidraulice. Sunt concepute pentru ridicarea zilnică a unui număr mare de mașini, astfel încât, sunt foarte utile în atelierele de vulcanizare și în service-uri auto. Acestea folosesc aer comprimat, care ridică încărcăturile rapid și fără efort din partea utilizatorului. Prin urmare, este necesar un compresor cu o presiune de 5 până la 10 bar, în funcție de modelul elevatorului. Ridicarea cu ajutorul unui elevator pneumatic este rapidă, simplă și eficientă. Elevatorul pneumatic are multe denumiri în comunitatea auto, cum ar fi: burduf, pernă, elevator pneumatic, sau chiar om de zăpadă. 

Structura elevatoarelor cu aer de la Foxigy este realizată din oțel solid, cu vopsea de înaltă calitate rezistentă la deteriorare și coroziune. Pernele sunt realizate din cauciuc extra puternic, care rezistă la condiții meteorologice și manevrarea extremă în atelier. Supapa de siguranță asigură faptul că vehiculul ridicat nu va cădea, chiar și după deconectarea alimentării cu aer. Supapa de eliberare, este de asemenea amplasată pe mânerul propriu-zis. Roțile fixe și mânerul facilitează controlul elevatorului și deplasarea acestuia în atelier. În același timp, datorită mânerului extins, nu trebuie să vă aplecați, ceea ce vă menajează și spatele. 

💡 Nu lăsați niciodată mașina prea mult timp pe un elevator ridicat, timpul și sarcina pot cauza eliminarea aerului din elevator. În astfel de cazuri, este pusă în pericol siguranța la locul de muncă și exist riscul de deteriorare a caroseriei, sau a altor elemente ale mașinii. pentru a preveni acest lucru, utilizați suporturi/capre sub mașină.

Majoritatea acestor elevatoare sunt potrivite și pentru ridicarea mașinilor joase și sport, deoarece înălțimea lor înainte de umflare este în medie de până la 15 cm. Pentru a ridica vehicule mai înalte, SUV-uri, sau camionete, este potrivită o extensie pentru extinderea ridicării. Suprafețele de susținere ale elevatorului sunt acoperite cu cauciuc solid, care va proteja pragurile și caroseria vehiculului de deteriorare.

Informații rapide
Cric pneumatic 3T S-ABJ3Cric pneumatic 3T S-ABJ3

Cric pneumatic 3T S-ABJ3

Disponibil
818,67 Lei
687,96 Lei fără TVA
Cric pneumatic proiectat & nbsp; pentru ridicarea vehiculelor de până la 3000 kg. & Nbsp; Cricul are două supape de control. & Nbsp; Supapă…