Elevatoarele sunt unele dintre cele mai importante echipamente în service-uri auto și ateliere. Elevatoarele cu patru coloane sunt un lucru, care duce atelierul la nivelul următor. Ele funcționează pe principiul unei platforme, astfel încât mașina nu este ridicată de punctele de ridicare, ci stă ferm pe roți. Prin urmare, acest tip este utilizat în principal în lucrările, în care este necesar, să lăsați suspensia roților încărcată. Le puteți utiliza confortabil, pentru o gamă largă de mașini. Dar sunt mai pretențioase la spațiu. În comparație cu elevatoarele cu două coloane, acestea, sunt de asemenea, mai scumpe, dar cu echipamentul potrivit, nu există nici un fel de lucrare, căreia să nu-i facă față. Sunt utilizate pe scară largă la reglarea geometriei, dar, deoarece chiar și atunci când mașina este ridicată, suspensia roții este încărcată, trebuie să dispună de dotări speciale.

Capacitatea lor mare de încărcare și fiabilitatea le fac indispensabile pentru o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini mici, vehicule comerciale și camionete. Aceste elevatoare sunt proiectate având în vedere siguranța și eficiența, oferind o construcție robustă și caracteristici speciale de siguranță.

Principalele avantaje ale elevatoarelor cu patru coloane sunt:

  • Posibilitatea de a seta distanța dintre platforme, ceea ce permite lucrul cu vehicule de diferite dimensiuni.
  • Carcase de frânghii și blocatoare care împiedică mișcarea necontrolată a vehiculului.
  • Construcție masivă și stabilă cu rampe anti-alunecare din oțel rezistent.
  • Acționare electro-hidraulică pentru funcționare fiabilă, fără a fi nevoie de întreținere specială.

Puteți alege dintre elevatorul clasic cu patru coloane sau elevatorul cu cric tip foarfecă suplimentar, care le oferă profesioniștilor o flexibilitate și mai mare în timpul lucrului. Acest elevator este ideal pentru efectuarea geometriei roților, fiind echipat cu plăci rotative și plăci de expansiune pentru cambrare și îndreptare precisă. Construcția sa robustă și caracteristicile de siguranță asigură nu numai o muncă eficientă, ci și siguranță la manipularea vehiculelor.

Pentru ateliere auto și centre de service, care au nevoie de un echipament de încredere, pentru geometria roților și întreținerea vehiculului, acest elevator cu patru coloane, cu un cric tip foarfecă suplimentar, este alegerea ideală. Cu gama sa largă de utilizare și echipamentul de siguranță excelent, reprezintă o investiție de neprețuit, pentru munca eficientă și sigură în atelierele auto.

Nici un articol