VBine ați venit în oferta noastră mare de cricuri și elevatoare, unde veți găsi om gamă largă de produse, adaptată nevoilor dvs, de la elevatoare pentru motor și cutie de viteze, la jack-bags, cricuri mobile - broaște, la diferite tipuri de elevatoare, cum ar fi cele de tip foarfece, stâlp simplu, stâlp dublu, de canal,i pneumatice, capre, cărucioare, rampe și o gamă largă de accesorii, cum ar fi suporturi de cauciuc pentru elevator. 

Potrivite pentru uz casnic

Cauți un cric pentru utilizare ocazională în garaj sau în curte, atunci când reparați lucruri obișnuite? În cazul acesta poate fi interesant pentru dvs un  cric mobil - broască sau un cric tip butelie. Datorită dimensiunilor și ușurinței de manevrare, acestea sunt cu adevărat potrivite pentru fiecare garaj. Acestea sunt în mare parte cricuri hidraulice pe care le ridicați sau coborâți folosind o manetă. 

Însă, dacă garajul dvs este dotat cu un compresor, de înaltă calitate, s-ar putea să fiți interesați și de un cric pneumatic, sau jack bag din această ofertă. Aerul comprimat vă ajută să ridicați vehiculele, astfel încât să nu trebuie să vă luptați cu sistemul hidraulic de pompare.

Majoritatea cricurilor menționate sunt echipate cu o capacitate de cel puțin 3 tone, astfel încât se pot descurca cu orice autoturism. Dacă aveți totuși nevoie să ridicați o mașină de peste 3,5 tone, urmăriți cu atenție detaliile privind capacitatea maximă de încărcare a cricului. 

Alegerea produsului potrivit poate fi o provocare. Vă recomandăm să luați în considerare sarcina, pe care o veți ridica și să luați în considerare cu atenție tipurile de vehicule, pe care le veți deservi. Majoritatea produselor noastre sunt concepute pentru scopuri și greutăți specifice, așa că este important să alegeți produsul potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

💡Sfat: Nu lăsați niciodată cricul încărcat pentru o perioadă lungă de timp! Dacă trebuie să țineți mașina ridicată pentru o anumită perioadă de timp, folosiți suporturile, care sunt proiectate pentru o astfel de încărcătură.

Cricuri auto: Marea comparație a cricurilor

Potrivite pentru service-uri auto și ateliere de specialitate

În cazul în care căutați un elevator cu adevărat performant, de exemplu, pentru un service auto, cea mai ideală soluție va fi elevatorul cu două coloane. Un astfel de elevator nu poate lipsi din nici un service auto, deoarece modul în care este ridicată mașina asigură cea mai largă gamă de lucru care poate fi efectuată pe vehicul. De la schimbarea uleiului, lucru la suspensia roții sau la sistemul de propulsie. 

Elevatoarele sunt echipate cu ridicare și coborâre automată cu ajutorul panoului de comandă. Datorită capacității de încărcare, acestea permit ridicarea vehiculelor de pasageri, precum și a vehiculelor de livrare. De dragul stabilității, este necesar să acoperiți baza unui astfel de elevator cu un strat de beton. Cu toate acestea, după instalare, puteți conta pe acesta, pentru a vă servi mulți ani. Cu un astfel de elevator, puteți fi siguri că nimic nu vă va lua prin  surprindere.

💡Sfat: Suporturile de cauciucsunt materiale consumabile, dar vor crește semnificativ siguranța și vor proteja caroseria vehiculelor, fie că vorbim despre elevatoare cu două coloane, sau elevatoare tip foarfecă. 

Elevatoarele de tip foarfecă și-au găsit, de asemenea, locul lor, în rândul mecanicilor, datorită întreținerii nepretențioase și spațiului - nu necesită mult spațiu. Când este pliat, vă puteți folosi atelierul mai eficient, dacă nu aveți nevoie de elevator asamblat. În timp ce elevatorul clasic cu două coloane este atașat ferm de sol, elevatorul de tip foarfecă, îl puteți ancora pe suprafața plană a atelierului dvs. cu ajutorul picioarelor. Elevatorul de tip foarfecă este soluția ideală pentru service-ul caroseriei, frânelor, sau a amortizoarelor.

Elevatorul cu o singură coloană, poate fi o soluție interesantă pentru atelierele cu un spațiu mai redus. 

Puteți doat groapa de inspecție a vehiculelor cu un cric de canal și astfel vă veți ușura efectuarea multor lucrări.

Cricuri destinate altor lucrări

Lucrul într-un garaj necesită adesea instrumente și accesorii specializate. Pentru înlocuirea motorului și întreținerea motorului, nu există nimic mai bun decât “girafa”. Girafele pentru motor sunt mobile și facilitează manipularea altor obiecte grele. 

Dacă nu știți care este cea potrivită pentru dvs, citiți acest articol.

Cricurile pentru cutia de viteză - nu vă lăsați păcăliți de denumire, aceste cricuri nu se limitează la ridicarea cutiilor de viteze, deși au fost concepute special pentru asta. Un mecanic cu experiență, le va folosi, pe lângă înlocuirea cutiei de viteze, sau a ambreiajului și la asamblarea și demontarea axelor vehiculelor sau a sistemelor de evacuare. 

💡Sfat: Atunci când alegeți o girafă, sau un cric pentru cutia de viteze, luați în considerare și accesoriile disponibile sub formă de adaptoare, balansoare și extractoare auxiliare, acestea vă pot facilita semnificativ manipularea pieselor ridicate.

Cricuri de urgență

Uneori se poate ajunge și la situația, în care puteți întâmpina și neplăceri pe drum, sub forma unei pene. Mașinile care sunt echipate cu roată de rezervă, sunt de obicei echipate și cu un cric de urgență, dar dacă nu aveți unul în echipament, îl avem pe acesta pentru dvs.

Dacă sunteți un conducător offroad trebuie să aveți un jack-bag în echipament. Este un sac de ridicare gonflabil, care poate fi conectat direct la evacuarea mașinii și o poate ridica prin intermediul accelerării, dar sunt echipate și cu opțiunea de conectare la un compresor.  

Pe lângă alegerea produsului potrivit, este important să acordați atenție siguranței atunci când utilizați cricurile. Înainte de utilizare, asigurați-vă că sunt în stare bună și utilizați-le pe o suprafață plană. Întreținerea și inspecția regulată a cricurilor și elevatoarelor, sunt cruciale pentru o utilizare în siguranță pe termen lung.

Prelungirea duratei de viață a cricurilor dvs, poate fi realizată prin întreținere regulată și depozitare adecvată. Păstrați-le într-un loc uscat și curat, evitați sarcina excesivă și acordați atenție inspecției, pentru a asigura fiabilitatea și siguranța lor în utilizare.

Ați ales un cric pneumatic? Aici găsiți câteva informații, pe care ar fi bine să le știți.

Informații rapide
Suporturi 2T 270-365mmSuporturi 2T 270-365mm

Suporturi 2T 270-365mm

Disponibil
162,15 Lei
136,26 Lei fără TVA
Suporturi rabatabile sub vehicul cu o sarcină maximă de 2T, blocare de siguranță și picioare pliabile.