Un Crăciun împodobit și luminos anul acesta, datorită decorațiunilor noastre de Crăciun! Decorațiunile de Crăciun pot avea diferite forme și culori, depinde doar de preferințele dvs. Decorați-vă ușa de la intrare, cu o superbă coroniță de Crăciun, încântați-vă copiii cu reni de Crăciun, iar la fereastră atârnați una dintre ghirlandele noastre de Crăciun!

Bradul de Crăciun este partea esențială a Crăciunului, anul acesta veți alege un brad artificial neobișnuit, înzăpezit, un brad artificial clasic cu stea de Crăciun, sau un brad modern din lemn, care să reziste mai mulți ani? 

Instalații luminoase de Crăciun

Crăciunul fără luminițe nici nu ar fi Crăciun! Perdeaua luminoasă cu stele este perfectă pentru ferestre. Pentru luminarea bradului folosiți lanțul clasic de lumini cu luminițe LED micuțe, sau o imitație perfectă a vechiului clasic – lanț de lumini sub formă de lumânare, pe care îl puteți utiliza și în exterior. Și din moment ce nu există niciodată suficiente lumini, luminați și grădina, sau terasa din față, cu lumini colorate de exterior!  

Globuri de Crăciun

Globurile de Crăciun pentru brad, nu pot lipsi din oferta noastră. Puneți o stea sclipitoare argintie, sau aurie în vârful bradului și decorați restul crenguțelor, de exemplu, cu un set de steluțe din lemn. Și nu uitați nici de ghirlanda strălucitoare, care în combinație cu luminițele, vă va lumina perfect bradul!

Informații rapide Reducere -19%
Globuri de Crăciun 6cm 36buc RozGloburi de Crăciun 6cm 36buc Roz

Globuri de Crăciun 6cm 36buc Roz

Disponibil
79,65 Lei 98,05 Lei
66,93 Lei fără TVA
Decorațiuni de Crăciun - Globuri de Crăciun 36buc, care iți vor decora si lumina bradul. De asemenea, dacă nu ai un brad de Crăciun poți…

Reciclarea Bradului Artificial: Sfaturi și Idei Creative

Reciclarea Bradului Artificial: Sfaturi și Idei Creative

Subiectul reciclării bradului artificial este unul de actualitate, iar identificarea unor modalitățile ingenioase de a face asta este cu atât mai interesantă. Descoperă cum să recunoști materialele reciclabile ale unui brad artificial și lasă-te inspirat de o serie de idei creative de reciclare, care te vor ajuta să transformi acest obiect într-unul cu multiple utilizări!


Cum să alegi dimensiunea și tipul potrivit de brad de Crăciun pentru casa ta

Cum să alegi dimensiunea și tipul potrivit de brad de Crăciun pentru casa ta

Pregătește-te să devii expert în alegerea bradului de Crăciun perfect! Pentru aceasta, este nevoie să descoperi criteriile pe care trebuie să le iei în considerare înainte de a alege un brad de Crăciun, să te gândești la diversele tipuri de brazi disponibili și să decizi care este varianta care se potrivește cel mai bine nevoilor și convingerilor tale, spațiului disponibil, resurselor de timp și disponibilității de îngrijire și, evident, bugetului.


5 idei creative de decorațiuni pentru Crăciun

5 idei creative de decorațiuni pentru Crăciun

Pe măsură ce se apropie sărbătorile de iarnă, îți vei dori să transformi casa într-un refugiu festiv, plin de bucurie și căldură. Descoperă cum poți realiza asta cu ajutorul a 5 idei despre cum să-ți transformi instalațiile de Crăciun în opere de artă, cum să realizezi un aranjament unic pentru masa de Crăciun, cum să împodobești bradul într-un mod creativ și original, cum să decorezi ferestrele și exteriorul casei pentru a crea o atmosferă magică.


Sablare jantelor - cum se face acasă?

Uneori putem fi foarte exigenți cu jantele noastre - acestea trebuie să fie bine lustruite și impecabil de frumoase. La urma urmei, pentru noi ele pot fi precum cireașa de pe tort. Dar tu o știi. Uneori, o bordură sau pietriș ne intră în cale și s-a terminat. Janta deteriorată poate merge acum la fier vechi? Absolut nu! Șlefuirea o poate salva.


Care este istoria și semnificația bradului de Crăciun?

Care este istoria și semnificația bradului de Crăciun?

Îți propunem o călătorie interesantă în istoria și semnificația bradului de Crăciun. Vei descoperi originea acestui simbol, semnificația sa profundă și modul în care diferite culturi l-au îmbrățișat în tradițiile lor de Crăciun. Evident, vei avea ocazia să afli mai multe despre rolul bradului de Crăciun în folclorul românesc.


Când este ideal să împodobești bradul de Crăciun?

Când este ideal să împodobești bradul de Crăciun?

În perioada sărbătorilor de iarnă, una dintre cele mai îndrăgite tradiții este împodobirea bradului de Crăciun. Dar știi care este momentul perfect pentru acest gest simbolic? Descoperă superstiții și tradiții legate de acest obicei, află cât timp este indicat să păstrezi bradul împodobit după Crăciun și cum să alegi momentul potrivit pentru împodobire, în funcție de tipul bradului!


5 tendințe pentru împodobirea bradului în 2023

5 tendințe pentru împodobirea bradului în 2023

Află cum să împodobești bradul de Crăciun într-un mod nou și inovator, adaptat tendințelor anului 2023! Citește în continuare pentru a afla cum să realizezi un brad eco-friendly, cum să împodobești un brad minimalist, cuum să folosești culorile neon sau cum să adaugi un twist modern bradului tradițional! În plus, vei putea crea propriul brad DIY (Do It Yourself). Împreună, putem face Crăciunul 2023 mai frumos și mai strălucitor!


Care sunt costurile unui brad de Crăciun artificial în acest an?

Care sunt costurile unui brad de Crăciun artificial în acest an?

În pragul sărbătorilor de iarnă revine întotdeauna întrebarea ce opțiuni avem atunci când vine vorba de alegerea bradului de Crăciun. În acest articol îți spunem care sunt factorii care influențează costul unui brad artificial, ce tipuri de brad artificial sunt disponibile pe piață, dar și cum să alegi cel mai potrivit brad pentru bugetul tău. În plus, vei înțelege diferențele de cost dintre un brad natural și unul artificial, dar și costurile ascunse ale unui brad artificial. În acest fel, vei lua cea mai bună decizie pentru tine.


5 motive pentru care să optezi pentru un brad de Crăciun artificial

5 motive pentru care să optezi pentru un brad de Crăciun artificial

În perioada sărbătorilor de iarnă, alegerea bradului de Crăciun reprezintă o decizie importantă. Află cinci argumente convingătoare care îți vor demonstra că un brad artificial este o opțiune avantajoasă! Descoperă beneficiile durabilității, varietatea de modele, ușurința de întreținere, posibilitatea unei decorări fără limite și economisirea timpului asociate cu utilizarea brazilor artificiali!


În cât timp crește un brad de Crăciun?

În cât timp crește un brad de Crăciun?

Alegerea unui brad de Crăciun natural trebuie să țină seama de anumite informații concrete referitoare la proveniența acestor arbori, la durata lor de creștere, factorii care influențează acest proces și așa mai departe, astfel încât să descoperi alternative sustenabile de a te bucura de Crăciun, fără a afecta biodiversitatea. Așadar, pregătește-te să devii un expert în brăduți de Crăciun!


Cum să alegi bradul de Crăciun ideal pentru spații mici?

Cum să alegi bradul de Crăciun ideal pentru spații mici?

Dacă vrei să te bucuri de spiritul Crăciunului într-un spațiu mic, în acest articol te ghidăm pas cu pas în procesul de alegere a bradului ideal, pentru că se știe, alegerea bradului spune multe despre ce înseamnă Crăciunul pentru tine. Îți spunem cum să evaluezi corect spațiul pe care îl ai la dispoziție, ce tipuri de brazi se potrivesc cel mai bine încăperilor mici și cum să alegi dimensiunea și forma perfectă a bradului de Crăciun. De asemenea, îți vom da sfaturi cu privire la decorarea eficientă a bradului și întreținerea acestuia. În final, vei înțelege de ce bradul artificial ar putea fi cea mai bună opțiune pentru spațiile nu foarte generoase. 


Cum să pregătim masa de Crăciun - crearea atmosferei de Crăciun

Cum să pregătim masa de Crăciun - crearea atmosferei de Crăciun

Crăciunul se apropie, iar odată cu el vine și timpul reuniunilor de familie și al meselor împreună. Crăciunul este o perioadă de bucurie, iubire și momente împărtășite cu cei dragi. Unul dintre cele mai importante locuri în care se petrec aceste clipe este masa din sufragerie. Cum să creați atmosfera ideală de Crăciun și magia Crăciunului? Iată câteva sfaturi pentru, așezarea unei mese confortabile și elegante, pentru a face reuniunile de Crăciun de neuitat. Pentru a crea o atmosferă de Crăciun plină de bucurie și confort în timpul mesei, urmați aceste sfaturi pentru a crea o masă festivă de neuitat.


Ce dezvăluie bradul tău de Crăciun, despre tine?

Ce dezvăluie bradul tău de Crăciun, despre tine?

Sunteți un clasic, un romantic, sau preferați să vă petreceți sărbătorile departe de agitația festivă? Alegerea bradului de Crăciun dezvăluie multe despre felul în care simțiți sărbătorile și, de asemenea, despre modul în care vă percep oamenii din jurul dvs. Dacă doriți să transmiteți semnalul corect familiei, sau clienților dvs, nu ar trebui să subestimați alegerea bradului de Crăciun. Ce dezvăluie bradul de Crăciun despre dvs?


Decor de Crăciun 2023

Decor de Crăciun 2023

Sărbătorile de Crăciun sunt o perioadă de bucurie, dragoste și bunăstare în familie. Una dintre modalitățile de a transfera această atmosferă magică în casa dvs, este decorul de Crăciun. În acest articol vom discuta despre avantajele decorațiunilor de Crăciun și de ce ar trebui să vă gândiți să investiți în acestea.


Ce facem cu bradul de Crăciun, după Crăciun?

Ce facem cu bradul de Crăciun, după Crăciun?

Cât timp domnește în casa dvs bradul de Crăciun? Treaba lui se termină după Anul Nou, supraviețuiește până la jumătatea lunii Ianuarie, sau îl păstrați până când auziți de la prea multe persoane, că deja se apropie Paștele? Indiferent din ce categorie faceți parte, bradul de Crăciun trebuie mutat după sărbători la un loc sigur, pentru a vă aduce la fel de multă bucurie și anul viitor.


5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru femei

5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru femei

Crăciunul se apropie și cu siguranță mulți se gândesc deja la ce cadouri să aleagă pentru femeile din viața lor. Vrem să vă oferim inspirație pentru alegerea cadoului perfect de Crăciun, direct din confortul casei și fără stres inutil înainte de Crăciun.


6 sfaturi pentru alegerea cadoului de Crăciun pentru copii

6 sfaturi pentru alegerea cadoului de Crăciun pentru copii

Se apropie Crăciunul și cu siguranță mulți se gândesc deja la ce cadouri să aleagă. Am scris acest articol pentru a vă ajuta să găsiți inspirație pentru a alege un cadou de Crăciun din  confortul casei tale și fără stres inutil înainte de Crăciun.


Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Dacă nu vă place să lăsați deciziile importante pentru ultimul moment, ați ajuns în locul potrivit. Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare a anului și este timpul să decideți, cum va arăta bradul dvs de Crăciun. Pe lângă decor și culori, trebuie să vă concentrați pe alegerea bradului în sine. Așadar, haideți să ne uităm mai înde-aproape la oferta brazilor de Crăciun și la pașii individuali pe care nu trebuie să îi săriți, atunci când alegeți.