Un Crăciun împodobit și luminos anul acesta, datorită decorațiunilor noastre de Crăciun! Decorațiunile de Crăciun pot avea diferite forme și culori, depinde doar de preferințele dvs. Decorați-vă ușa de la intrare, cu o superbă coroniță de Crăciun, încântați-vă copiii cu reni de Crăciun, iar la fereastră atârnați una dintre ghirlandele noastre de Crăciun!

Bradul de Crăciun este partea esențială a Crăciunului, anul acesta veți alege un brad artificial neobișnuit, înzăpezit, un brad artificial clasic cu stea de Crăciun, sau un brad modern din lemn, care să reziste mai mulți ani? 

Instalații luminoase de Crăciun

Crăciunul fără luminițe nici nu ar fi Crăciun! Perdeaua luminoasă cu stele este perfectă pentru ferestre. Pentru luminarea bradului folosiți lanțul clasic de lumini cu luminițe LED micuțe, sau o imitație perfectă a vechiului clasic – lanț de lumini sub formă de lumânare, pe care îl puteți utiliza și în exterior. Și din moment ce nu există niciodată suficiente lumini, luminați și grădina, sau terasa din față, cu lumini colorate de exterior!  

Globuri de Crăciun

Globurile de Crăciun pentru brad, nu pot lipsi din oferta noastră. Puneți o stea sclipitoare argintie, sau aurie în vârful bradului și decorați restul crenguțelor, de exemplu, cu un set de steluțe din lemn. Și nu uitați nici de ghirlanda strălucitoare, care în combinație cu luminițele, vă va lumina perfect bradul!

Informații rapide Black Friday Reducere -40%
Luminițe pe baterii 10LED 1,8 alb cald TreeLuminițe pe baterii 10LED 1,8 alb cald Tree

Luminițe pe baterii 10LED 1,8 alb cald Tree

Disponibil
24,69 Lei 40,82 Lei
20,75 Lei fără TVA
Luminițele pe baterii 10LED 1,8m alb cald, sub formă de brad de Crăciun, vor creea adevărata atmosferă a Crăciunului în orice spațiu…

Ce dezvăluie bradul tău de Crăciun, despre tine?

Ce dezvăluie bradul tău de Crăciun, despre tine?

Sunteți un clasic, un romantic, sau preferați să vă petreceți sărbătorile departe de agitația festivă? Alegerea bradului de Crăciun dezvăluie multe despre felul în care simțiți sărbătorile și, de asemenea, despre modul în care vă percep oamenii din jurul dvs. Dacă doriți să transmiteți semnalul corect familiei, sau clienților dvs, nu ar trebui să subestimați alegerea bradului de Crăciun. Ce dezvăluie bradul de Crăciun despre dvs?


Decor de Crăciun 2023

Decor de Crăciun 2023

Sărbătorile de Crăciun sunt o perioadă de bucurie, dragoste și bunăstare în familie. Una dintre modalitățile de a transfera această atmosferă magică în casa dvs, este decorul de Crăciun. În acest articol vom discuta despre avantajele decorațiunilor de Crăciun și de ce ar trebui să vă gândiți să investiți în acestea.


Ce facem cu bradul de Crăciun, după Crăciun?

Ce facem cu bradul de Crăciun, după Crăciun?

Cât timp domnește în casa dvs bradul de Crăciun? Treaba lui se termină după Anul Nou, supraviețuiește până la jumătatea lunii Ianuarie, sau îl păstrați până când auziți de la prea multe persoane, că deja se apropie Paștele? Indiferent din ce categorie faceți parte, bradul de Crăciun trebuie mutat după sărbători la un loc sigur, pentru a vă aduce la fel de multă bucurie și anul viitor.


5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru femei

5 sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru femei

Crăciunul se apropie și cu siguranță mulți se gândesc deja la ce cadouri să aleagă pentru femeile din viața lor. Vrem să vă oferim inspirație pentru alegerea cadoului perfect de Crăciun, direct din confortul casei și fără stres inutil înainte de Crăciun.


6 sfaturi pentru alegerea cadoului de Crăciun pentru copii

6 sfaturi pentru alegerea cadoului de Crăciun pentru copii

Se apropie Crăciunul și cu siguranță mulți se gândesc deja la ce cadouri să aleagă. Am scris acest articol pentru a vă ajuta să găsiți inspirație pentru a alege un cadou de Crăciun din  confortul casei tale și fără stres inutil înainte de Crăciun.


Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Crăciunul bate la ușă: Cum să alegem bradul potrivit

Dacă nu vă place să lăsați deciziile importante pentru ultimul moment, ați ajuns în locul potrivit. Se apropie cea mai frumoasă sărbătoare a anului și este timpul să decideți, cum va arăta bradul dvs de Crăciun. Pe lângă decor și culori, trebuie să vă concentrați pe alegerea bradului în sine. Așadar, haideți să ne uităm mai înde-aproape la oferta brazilor de Crăciun și la pașii individuali pe care nu trebuie să îi săriți, atunci când alegeți.