Casă și grădină - Numărul de rafturi - 3 police

Casa și grădina noastră înseamnă acasă pentru noi și de aceea este foarte important să ne simțim confortabil atât în casă cât și în grădină. Pe site-ul nostru, veți găsi inspirație pentru interiorul dvs. De exemplu, mobilier elegant, o măsuță de cafea, scaune de luat masa, un culcuș confortabil pentru câine sau accesorii pentru pisica voastră. De asemenea, puteți înfrumuseța cu ușurință și grădina . Echipamentele pentru grădină, solariile, halele și corturile tip pavilion vă vor ajuta să aveți grijă de grădina voastră. Parcați mașina sau motocicleta sub un garaj pliant practic. Și când câțiva prieteni vin la tine, organizează o petrecere în grădină cu ajutorul grătarului de grădină mobil și a mobilierului de grădină cu foișor. Copiii vor adora trambulina și lada de nisip pentru copii. Puteți achiziționa cu ușurință toate aceste produse în magazinul nostru electronic direct din confortul casei dvs.

-8%
Raft pe roți pliabil Negru 87x72x34cm 3 rafturi Capacitate de încărcare a unui raft 50kgRaft pe roți pliabil Negru 87x72x34cm 3 rafturi Capacitate de încărcare a unui raft 50kg

Raft pe roți pliabil Negru 87x72x34cm 3 rafturi Capacitate de încărcare a unui raft 50kg

Raft pe roți într-un design modern cu trei rafturi și o construcție…
Disponibil
323,74 Lei 353,18 Lei
-10%
Raft JollyRaft Jolly

Raft Jolly

Raft în alb cu posibilitatea de amenajare, care vi se potrivește!
Disponibil
309,02 Lei 343,40 Lei
-5%
Raft FAIRRaft FAIR

Raft FAIR

Raftul practic și elegant va servi și ca masă în bibliotecă, baie,…
Disponibil
276,12 Lei 290,84 Lei
-12%
Raft BRIGHTRaft BRIGHT

Raft BRIGHT

Raft elegant și de stil într-o combinație plăcută de culori va…
Disponibil
252,59 Lei 287,45 Lei

Cum să plantezi căpșuni

Cum să plantezi căpșuni

Pline de antioxidanți, îndrăgite pentru aroma lor tipică și gustul lor. Căpșunile urcă destul de sus în clasamentul fructelor și vă puteți bucura de fructe de calitate în grădinile dvs.  Când este momentul optim pentru plantat și cum să cultivi acest fruct sănătos?