Casă și grădină - Lățimea scaunului - 50 cm

Casa și grădina noastră înseamnă acasă pentru noi și de aceea este foarte important să ne simțim confortabil atât în casă cât și în grădină. Pe site-ul nostru, veți găsi inspirație pentru interiorul dvs. De exemplu, mobilier elegant, o măsuță de cafea, scaune de luat masa, un culcuș confortabil pentru câine sau accesorii pentru pisica voastră. De asemenea, puteți înfrumuseța cu ușurință și grădina . Echipamentele pentru grădină, solariile, halele și corturile tip pavilion vă vor ajuta să aveți grijă de grădina voastră. Parcați mașina sau motocicleta sub un garaj pliant practic. Și când câțiva prieteni vin la tine, organizează o petrecere în grădină cu ajutorul grătarului de grădină mobil și a mobilierului de grădină cu foișor. Copiii vor adora trambulina și lada de nisip pentru copii. Puteți achiziționa cu ușurință toate aceste produse în magazinul nostru electronic direct din confortul casei dvs.

-27%
Set scaune din catifea stil scandinav BLACK GLAMOR 3+1 GRATISSet scaune din catifea stil scandinav BLACK GLAMOR 3+1 GRATIS

Set scaune din catifea stil scandinav BLACK GLAMOR 3+1 GRATIS

Set elegant de scaune de catifea 3 + 1 gratis, în stil scandinav.…
Disponibil
1 030,09 Lei 1 403,43 Lei
-3%
Scaun din catifea stil scandinav  BLACK GlamorScaun din catifea stil scandinav  BLACK Glamor

Scaun din catifea stil scandinav BLACK Glamor

Scaun elegant din catifea în stil scandinav. Culoarea neagră luxoasă…
Disponibil
377,66 Lei 387,96 Lei

Cum să plantezi căpșuni

Cum să plantezi căpșuni

Pline de antioxidanți, îndrăgite pentru aroma lor tipică și gustul lor. Căpșunile urcă destul de sus în clasamentul fructelor și vă puteți bucura de fructe de calitate în grădinile dvs.  Când este momentul optim pentru plantat și cum să cultivi acest fruct sănătos?