Cărcucioarele de atelier pentru scule, sunt echipate cu roți fixe, care facilitează deplasarea întregului cărucior. Datorită acestui lucru, puteți avea uneltele la îndemână, oriunde aveți nevoie de ele, rapid și ușor. Cărucioarele sunt dotate cu spații practice de depozitare sub formă de sertare și dulapuri. Astfel veți păstra ordinea și în atelier și nu veți mai pierde niciodată nimic.Puteți alege un cărucior de atelier cu umplutură din spumă și unelte sau fără. Eventual să vă achiziționați umplutura din spumă și să personalizați căruciorul conform dorințelor dvs. Cu un cărucior de scule de înaltă calitate, veți putea lucra cu ușurință.

Suporturile pe roți sunt un ajutor perfect, atunci când lucrați sub vehicul. În plus, un suport mobil, va spori confortul atunci când lucrați, în comparație cu a sta culcat pe podea, sau beton. Suportul poate avea un design clasic din plastic, cu pernă, care vă eliberează gâtul de efort, sau cu tapițerie moale. Un ajutor universal poate fi și patul/scaun mobil pentru atelier, 2 în 1.

Informații rapide Cărucioare scule
Cărucior de atelier cu 3 rafturi 140kg InventoCărucior de atelier cu 3 rafturi 140kg Invento

Cărucior de atelier cu 3 rafturi 140kg Invento

Aprovizionăm - acceptăm precomenzi
360,21 Lei
302,70 Lei fără TVA
Cărucior de atelier cu trei rafturi și roți, datorită cărora este mobil. Căruciorul de service este conceput pentru a facilita organizarea…