Căutați o modalitate de a vă organiza instrumentele și de a vă ușura munca? Atunci aveți nevoie de un cărucior de unelte! Cărucioarele de unelte pentru atelier, sunt o modalitate excelentă de a vă păstra uneltele împreună și ușor accesibile, indiferent la ce lucrați. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, stiluri, modele, cu sau fără unelte, astfel încât să îl puteți alege pe cel care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Avantajele cărucioarelor de unelte:

  • Organizarea: Căruciorul de unelte vă ajută să vă mențineți uneltele organizate și ușor accesibile. Acest lucru vă va economisi timp și frustrare în găsirea instrumentului potrivit, pentru lucrarea pe care o efectuați.

  • Mobilitate: Cărucioarele cu scule sunt echipate în majoritatea cazurilor cu roți, astfel încât să le puteți muta cu ușurință dintr-un loc în altul. Acest lucru este ideal pentru profesioniști, în atelierele auto, deoarece pot muta căruciorul în locul necesar, de exemplu sub mașină, sau pentru meșteri, care au nevoie să aibă uneltele la îndemână atunci când lucrează la un proiect în garaj.

  • Protecție: Dulapurile pentru scule vă protejează uneltele de praf, murdărie, deteriorări și pierderi. Acest lucru va ajuta la prelungirea duratei de viață a instrumentelor dvs. și vă va economisi bani pe termen lung.

  • Siguranță: Cărucioarele cu scule sunt adesea echipate cu încuietori pentru a vă proteja uneltele împotriva furtului. Acest lucru este important dacă aveți instrumente valoroase, sau pur și simplu nu vă place să împrumutați uneltele. 

💡Sfat: Dacă căutați echipamente complete pentru atelierul dvs, vizitați și categoria noastră de mobilier pentru atelier. Găsiți aici de toate, pentru echiparea de top a garajului dvs, de la organizatoare mici, până la ansambluri de mobilier.

Atunci când alegeți căruciorul potrivit, concentrați-vă pe nevoile dvs. Luați în considerare dimensiunile dulapului, numărul și dimensiunea sertarelor și dacă aveți nevoie de unelte sau le aveți pe ale dvs. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru a vă depozita uneltele, alegeți un cărucior cu dulăpior suplimentar. Pe de altă parte, cărucioarele fără acest dulăpior sunt de obicei echipate cu o suprafață de lucru cauciucată în partea superioară, care este utilă pentru reparații rapide mici, depozitarea pieselor și altele asemenea. Dulapurile mobile de scule, necesită o suprafață plană pentru o deplasare confortabilă, dar dacă suprafața din atelier nu este perfect plană, alegeți un cărucior cu un diametru al roților mai mare. Astfel de roți pot gestiona mai bine denivelările ușoare. Importantă este și frâna. Unele cărucioare au marginile asigurate cu un strat de cauciuc sau plastic, acesta este un avantaj dacă lucrați în jurul mașinilor, deoarece nu va zgâria caroseria.

Citiți și articolul nostru: Ordine în atelier: Cum să îți organizezi uneltele?

Informații rapide Cărucioare scule
Cărucior de atelier cu 3 rafturi 130g BlackCărucior de atelier cu 3 rafturi 130g Black

Cărucior de atelier cu 3 rafturi 130g Black

Stoc epuizat
246,16 Lei
206,86 Lei fără TVA
Cărucior ușor de atelier, cu trei rafturi și roți. Capacitatea de transport a căruciorului: 130 kg. Dimensiune cărucior:795x790x370mm.