Insectele sunt adesea un companion neplăcut în casa, grădină sau terasă. Serile de vară, petrecute afară, pot fi stricate de insecte. Țânțarii, moliile, viespile și albinele, muștele... scăpați de ele odată pentru totdeauna! 

Mica lampă împotriva țânțarilor este o capcană modernă de insecte, care elimină insectele zburătoare într-un mod igienic. Lungimea de undă specială a spectrului de lumină cu lumină ultravioletă, este o soluție sigură. Lumina violetă nu are niciun efect asupra sănătății umane și animale. Nu folosește substanțe chimice pentru funcționarea sa și poate fi pornită non-stop, 24 de ore pe zi. 

Lampa LED inteligentă folosește lumina ultravioletă pentru a respinge insectele și este absolut sigură. Nu dăunează oamenilor și animalelor și o puteți folosi oriunde! Acasă, în interior, în grădină sau pe balcon, într-un restaurant, într-un hotel, într-un depozit de alimente, într-un magazin... chiar oriunde. Lumina atrage insectele, care mor atunci când se apropie de rețeaua electrică. Și astfel vă puteți bucura de o ședere netulburată afară și vă puteți păstra produsele în siguranță.