Camping

Avem toate accesoriile pentru camping! Echipați-vă din magazinul nostru online și experimentați o ieșire cu corturile de neuitat, în aer liber. 

Arzătoare pe gaz

Un arzător cu gaz, este un ajutor indispensabil în timpul unei excursii cu corturile. Este compact, rapid și ușor de utilizat. Arzătorul cu gaz profesional YAT,O are o temperatură de lucru maximă, de până la 1 300 °C – pe lângă camping, este excelent și pentru lucrul în atelier, asamblarea pieselor de mașini, dezghețare, uscare… Sau alegeți arzătorul cu gaz Alpen Camping Pro cu 4 cartușe incluse. 

Aragaze camping

Pentru pregătirea meselor calde la camping, ideal este aragazul cu gaz. Aragazul de camping Marco cu 2 cartușe, este un ajutor practic pentru toate excursiile dvs. Cu ajutorul acestui aragaz, veți găti pentru dvs și pentru toată familia, rapid și confortabil, oriunde.
Aragazul Kemping este un aragaz mic, compact și practic de transportat, potrivit și pentru picnicuri mai mici și excursii mai scurte. Aragazul Kemping este disponibil în ambalaj cu două cartușe incluse. 

Cartușe cu gaz

Cartușele de rezervă pentru arzătoarele și aragazele pe gaz, sunt utile în stocul dvs, pentru orice eventualitate. Ajunge doar să alegeți tipul de cartuș, potrivit pentru arzătorul, sau aragazul dvs. 

Dușuri solare

Dușurile solare vă vor simplifica și vor face mai plăcute, zilele petrecute la camping. Nu trebuie să mai căutați dușuri amenajate, ajunge să umpleți acest sac negru cu apă, să îl lăsați să se încălzească la soare și gata! Din oferta noastră puteți alege dușuri solare în funcție de volum – 10 litri, 20 litri, sau chiar 40 de litri!

Saci de dormit

Fără un sac de dormit de calitate, nu ați dormi deloc bine în camping. Alegeți de exemplu sacul de dormit Meadow – este confortabil, ușor (0,93 kg), impermeabil, antialergenic și potrivit pentru temperaturi de până la 5°C.  

Corturi turistice

Cun un cort turistic bun, campingul va fi o aventură plăcută, în orice loc ați dori să mergeți. Corturile noastre sunt potrivite pentru concedii, campinguri, pescuit, sau relaxare în natură. În cortul de 4 persoane încape confortabil o familie cu patru membri și în caz nevoie mai încape încă o persoană în plus.

Cortul turistic Iglu este extraordinar pentru orice situație și datorită prelatei practice de deasupra intrării, aveți și un spațiu de depozitare pentru încălțămintea udă, sau ustensilele murdare. 

Mese și scaune

Mesele și scaunele de camping vă vor oferi senzația celui mai bun restaurant, direct în natură! Masa pliabilă vă va servi pentru lucru, sau servirea mesei, iar în combinație cu scaunele pot mânca confortabil la această masă, până la patru persoane odată. În caz de nevoie, puteți achiziționa încă un scaun separat.


Ziua internațională a picnicului

Ziua internațională a picnicului

Porniți împreună cu noi la picnic

Ziua internațională a picnicului, este sărbătorită în întreaga lume și oferă familiilor, prietenilor și tuturor persoanelor, oportunitatea de a ieși afară și de a se bucura de natură. Picnicul este o formă îndrăgită de relaxare, distracție și o stare de bine. În acest articol, vă prezentăm ideile noastre grozave de produse pentru a vă face picnicul și mai plăcut.