Vă doriți un brad de Crăciun modern care să se încadreze în spațiile mai mici, în coridoare sau pe holuri? Aici veți găsi o gamă largă de brazi de Crăciun pe trunchi de copac natural.

O gamă variată de brazi de Crăciun artificiali care vor aduce în casă atmosfera magică de Crăciun. Alegeți bradul perfect pentru nevoile dvs..

Oferim diferite dimensiuni de brazi de Crăciun, cu densitate și design al acelor diferite: ace clasice, înzăpezite sau multicolore, care evocă atmosfera unui brad de Crăciun natural.

Informații rapide Promoție -36% Cei mai denși brazi de Crăciun
Brad de Crăciun pe trunchi natural Pin 180 cm LuxuryBrad de Crăciun pe trunchi natural Pin 180 cm Luxury

Brad de Crăciun pe trunchi natural Pin 180 cm Luxury

<p>Numărul de stele este</p> 5 din 5
Disponibil
175,89 Lei 273,78 Lei
147,81 Lei fără TVA
Pomul de Crăciun pe trunchi - Pin Luxury 180 cm, are un trunchi de pin natural și un design sofisticat al acelor, evocă atmosfera magică de…

Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă se apropie încet, dar sigur, ceea ce înseamnă că pentru mulți cea mai frumoasă perioadă a anului este chiar după colț. Deci, să transmitem, de asemenea, cel puțin un pic din bucuria copiilor și magia Crăciunului Bestent. Fiecare dintre noi avem un copil în interiorul sufletului nostru, căruia atmosfera magică și caldă a Crăciunului îi înseninează fața.