Vă doriți un brad de Crăciun modern care să se încadreze în spațiile mai mici, în coridoare sau pe holuri? Aici veți găsi o gamă largă de brazi de Crăciun pe trunchi de copac natural.

O gamă variată de brazi de Crăciun artificiali care vor aduce în casă atmosfera magică de Crăciun. Alegeți bradul perfect pentru nevoile dvs..

Oferim diferite dimensiuni de brazi de Crăciun, cu densitate și design al acelor diferite: ace clasice, înzăpezite sau multicolore, care evocă atmosfera unui brad de Crăciun natural.

Informații rapide
Brad de Crăciun pe trunchi, Molid de munte 150cm SnowyBrad de Crăciun pe trunchi, Molid de munte 150cm Snowy

Brad de Crăciun pe trunchi, Molid de munte 150cm Snowy

Stoc epuizat
339,47 Lei
285,27 Lei fără TVA
Suport pentru brad Cu trei brațe
Brad artificial de Crăciun - Molid 150 cm acoperit cu zăpadă artificială, pe trunchi natural viu. Ramurile bradului de Crăciun sunt…

Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Cum să nu te pierzi în lumea brazilor de Crăciun?

Sărbătorile de iarnă se apropie încet, dar sigur, ceea ce înseamnă că pentru mulți cea mai frumoasă perioadă a anului este chiar după colț. Deci, să transmitem, de asemenea, cel puțin un pic din bucuria copiilor și magia Crăciunului Bestent. Fiecare dintre noi avem un copil în interiorul sufletului nostru, căruia atmosfera magică și caldă a Crăciunului îi înseninează fața.