Căutați o soluție de a vă crește intimitatea și de a îmbunătăți aspectul estetic al gardului dvs? Categoria noastră de Benzi de umbrire, oferă o gamă largă de produse de calitate, care vă vor oferi soluția perfectă. Benzile de umbrire, sunt concepute în așa fel, încât să asigure protecție împotriva privirilor curioase, să îmbunătățească aspectul estetic al gardului dvs și să vă ofere umbră, acolo unde este nevoie.

Avantajele utilizării benzilor de umbrire:

  • Intimitate mai mare: Benzile de umbrire blochează eficient privirile din afară, oferindu-vă intimitate și confort în grădina dvs.
  • Protecție împotriva vântului și a prafului: Benzile de umbrire ajută la limitarea pătrunderii vântului și a prafului, creând un mediu mai plăcut.
  • Aspectul estetic: Benzile de umbrire îi conferă gardului dvs un aspect modern și curat. Alegeți din diferite culori, pentru a o găsi pe cea, care se potrivește cel mai bine stilului dvs.
  • Montaj simplu: Benzile de umbrire sunt ușor de montat. Cu ajutorul instrucțiunilor simple, le veți putea monta și singuri.
  • Durabilitate: Benzile noastre de umbrire PVC sunt rezistente la condiții meteorologice, la radiații UV și la deteriorare mecanică, ceea ce garantează o durată de viață lungă și o întreținere minimă.

De ce ar trebui să alegeți benzile noastre de umbrire?

  • O gamă largă de produse: Oferim benzi de umbrire pentru gard, benzi de acoperire și împletituri de umbrire în diferite culori, dimensiuni, pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră.
  • Calitate și fiabilitate: Produsele noastre sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care le asigură o durată lungă de viață și fiabilitate.
  • Prețuri accesibile: Oferim prețuri competitive pentru a ne asigura că benzile de umbrire de calitate, sunt disponibile pentru toată lumea.
  • Livrare rapidă: Expediem comenzile rapid și eficient, astfel încât să puteți utiliza benzile de umbrire cât mai curând posibil.

Pentru un aspect elegant și modern alegeți banda de umbrire antracit, pentru care nu uitați să achiziționați și  clemele de prindere în aceeași culoare, antracit

Pentru un aspect natural, care nu atrage atenția, alegeți banda de umbrire verde închis, pentru care veți găsi în magazinul nostru și cleme verzi pentru prinderea în siguranță a benzii de gard.

Informații rapide Benzi de umbrire
Folie de umbrire pentru gard 19cm x 26m Green 1200g/m2Folie de umbrire pentru gard 19cm x 26m Green 1200g/m2

Folie de umbrire pentru gard 19cm x 26m Green 1200g/m2

Stoc epuizat
186,96 Lei
157,11 Lei fără TVA
Folie de umbrire pentru gard, pentru o acoperire perfectă și intimitate în grădină, sau pe balcon. Banda de umbrire, cu o greutate de 1200g…