Oferim o gamă largă de leagăne pentru grădina dvs, care vor asigura distracție și relaxare pentru toată familia. Oferta noastră include leagăne pentru copii, balansoare de grădină, fotolii tip balansoar, hamace și cuiburi de barză

Leagăne pentru copii - jucați-vă cu copiii dvs pe leagănele noastre pentru copii, care sunt sigure și distractive. Leagănele noastre pentru copii sunt realizate din materiale de calitate și sunt concepute având în vedere siguranța și confortul copiilor dvs. Oferim diferite modele și variante de culori, pentru a satisface gusturile și preferințele fiecărui copil.

Balansoare de grădină - pentru adulți oferim balansoare elegante de grădină, care vă vor oferi confort și relaxare la aer curat. Balansoarele noastre de grădină sunt realizate din materiale rezistente și au o construcție stabilă, ceea ce asigură o utilizare sigură și fiabilă. Bucurați-vă de momente liniștite pe balansoarele noastre confortabile, relaxându-vă în grădină.

Fotolii suspendabile de tip balansoar - pentru iubitorii de relaxare și odihnă oferim și fotolii suspendabile de tip balansoar și hamace de grădină, care oferă o senzație unică de confort și relaxare. Fotoliile de tip balansoar și hamacele, sunt realizate din materiale de calitate și sunt ideale pentru relaxare după o zi solicitantă.

Cuiburi de barză - Leagănul de tip cuib de barză este un leagăn rotund, suspendat pe patru frânghii, potrivit pentru copii și adulți. Frânghiile de suspendare practice, permit amplasarea leagănului oriunde în grădină, la locul de joacă, dar și în interior. Leagănele de tip cuib de barză, sunt ideale pentru relaxare în grădină și momente plăcute petrecute cu prietenii și familia. Cuiburile de barză sunt accesoriul perfect pentru grădina, sau terasa dvs și adaugă o notă specială și farmec exteriorului casei dvs. 

Revizuiți oferta noastră de balansoare de grădină și alegeți-l pe cel, care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs. Vă puteți bucura de clipe plăcute de relaxare și distracție, cu balansoarele noastre de grădină, în grădina dvs, alături de cei dragi. Vizitați magazinul nostru online și descoperiți noi modalități de distracție și relaxare în grădină.

Informații rapide
Balansoar de grădină NEGRU 170cm GardenBalansoar de grădină NEGRU 170cm Garden

Balansoar de grădină NEGRU 170cm Garden

Stoc epuizat
591,69 Lei
497,22 Lei fără TVA
Balansarea este relaxantă și odihna de vară pe balansoar nu este o greșeală. Balansoarul va oferi grădinii tale un aspect uimitor și, în…