Avem pentru dvs aspiratoare pentru orice situație! 

Pentru aspirarea locuinței, atelierului, mașinii, sau șemineului, suflante pentru frunze... la noi îl puteți alege pe cel de care tocmai aveți nevoie. 

Suflanta de frunze este cea mai bună alegere pentru aspirarea, suflarea și mărunțirea frunzelor! Îndepărtează cu ușurință chiar și frunzele lipite și umede. 

Aspiratorul special pentru cenușă este conceput pentru a aspira cenușa din șemineu, sau sobă. Nu folosiți niciodată un aspirator convențional, pentru a aspira cenușa, deoarece îl puteți deteriora. Există un filtru special în aspiratorul de cenușă, care previne înfundarea cu particule mici. 

Aspiratoarele industriale la rândul lor, sunt concepute pentru murdărie grosieră, mare, care ar deteriora un aspirator clasic. Sunt concepute atât pentru aspirarea uscată, cât și pentru cea umedă, astfel încât atelierul, sau garajul dumneavoastră să fie curat de sus până  jos.   

Aspiratorul de mână ciclonic, pentru mașină cu filtru HEPA este potrivit pentru a aspira mașina chiar și în locuri mai puțin accesibile sub scaune sau în portbagaj. Puteți conecta aspiratorul la priza de 12 V din mașină.

Informații rapide
Aspirator mobil pentru cenușă 1600W 20L G81093Aspirator mobil pentru cenușă 1600W 20L G81093

Aspirator mobil pentru cenușă 1600W 20L G81093

Stoc epuizat
270,54 Lei
227,34 Lei fără TVA
Aspirator pentru cenusă rece cu filtrare dublă și un volum de 20 litri. Un ajutor excelent pentru curățarea șemineelor, a grătarelor, a…