Odorizantele de casă sunt soluția perfectă pentru a crea o idilă perfectă acasă. Casa dvs va mirosi a cele mai frumoase arome și aveți nevoie doar de două lucruri pentru asta - un difuzor de înaltă calitate și un ulei esențial de înaltă calitate.  

Pentru camera, sau biroul copiilor, este potrivit difuzorul sub formă de creion colorat. Pentru living, sau dormitor, alegeți de exemplu difuzorul în formă de pisică sau difuzorul cu coarne de ren. Pentru cei pretențioși avem difuzorul LED inteligent cu telecomandă practică!  

Pentru difuzoarele de arome, sunt destinate doar uleiuri esențiale. Cu cât mai bună este calitatea uleiului esențial, cu atât veți crea în casa dvs. un miros mai frumos și un aer mai sănătos. În oferta noastră veți găsi multe arome superbe, cum ar fi de exemplu aroma caldă și festivă de scorțișoară sau aroma proaspătă de citrice și mandarină.

Informații rapide + Cadou
Difuzor de arome LED 300ml LOCUSDifuzor de arome LED 300ml LOCUS

Difuzor de arome LED 300ml LOCUS

Stoc epuizat
103,11 Lei
86,65 Lei fără TVA
Difuzorul de arome cu iluminare spate cu LED-uri este un umidificator elegant. Pachetul conține și uleiurile esențiale pentru aromoterapie.
Informații rapide + Cadou
Difuzor aromaterapie  LED 300ml ODORDifuzor aromaterapie  LED 300ml ODOR

Difuzor aromaterapie LED 300ml ODOR

Stoc epuizat
103,11 Lei
86,65 Lei fără TVA
Difuzorul aromaterapie cu iluminare din spate cu LED este un umidificator elegant. Sunt incluse uleiurile esențiale pentru aromoterapie.