Aparatele de curățare cu înaltă presiune, sunt un instrument excelent, pentru curățarea rapidă și eficientă a diferitelor suprafețe și materiale. În magazinul nostru online, puteți găsi modele electrice, pe baterii și pe benzină, inclusiv o gamă largă de accesorii și produse de curățare. Citiți, pentru ce sunt potrivite aparatele de curățat cu înaltă presiune și de ce este avantajos să cumpărați de la noi.

Odată ce încercați un aparat de curățat cu înaltă presiune, nu veți mai renunța la acesta niciodată. Acesta poate fi folosit în sectorul casnic, comercial, sau agricol. Utilizarea unui aparat de curățat cu înaltă presiune, este simplă și rapidă. În acest fel, puteți curăța o suprafață mai mare și murdărie mai rezistentă, decât prin spălarea clasică cu o cârpă și agent de curățare. O motocicletă acoperită de noroi uscat, o mașină acoperită de praf, un pavaj de grădină acoperit de mușchi, un grătar cu grăsime arsă, sau orice altă murdărie, căreia nu ați reușit să-i faceți față până acum, nu vor mai fi un obstacol. Cu agentul de curățare potrivit, puteți reda strălucirea vopseliei mașinii dvs, sau puteți curăța eficient trotuarul, pavajul sau fațada de mușchi și mucegai.

💡 Căutați un aparat de curățat cu înaltă presiune practic și ușor, cu care puteți pleca oricând la drum și pe care îl puteți folosi aproape oriunde? Avem noi rezolvarea - Alegeți aparatul de curățat cu înaltă presiune, pe baterii.

Distribuția de bază a aparatelor de curățare cu înaltă presiune, în funcție de putere:

Hobby:
12 – 120 bari, debit de obicei până la 400l/oră - sunt ideale pentru utilizarea ocazională acasă, de exemplu, pentru spălarea bicicletelor, spălarea de bază a motocicletelor, scuterelor, sau a mașinilor, a mobilierului de grădină și a materialelor mai fine.

Medium:
120 – 150 bari, debit de aproximativ 500l/oră. - are un aparat de curățat cu înaltă presiune, potrivit pentru spălarea calitativă a mașinii, pereților, fațadelor, acoperișurilor, a jgheaburilor, teraselor, trotuarelor, pavelelor, gardurilor, a tehnologiei de grădină...

Heavy:
150 – 300 bari, debit de peste 600l/oră - vorbim despre un aparat de curățat cu înaltă presiune profesional, care se folosesc în agricultură, producție, construcții, exploatații, hale. Presiunea mare a unor astfel de aparate de curățat poate face față aproape la orice.

Aparate de curățat cu înaltă presiune, după sursa de alimentare:

Electrice:

Acestea sunt aparate de curățat clasice, alimentate de la rețea. Sunt în mare parte dispozitive puternice și de înaltă calitate, care acoperă un spectru larg de activitate. De obicei, dispun de o durată de viață mai lungă a componentelor. Cu toate acestea, factorul limitativ este sursa de alimentare de la priza electrică.

Motor pe benzină:

Motorul cu ardere internă, elimină nevoia de alimentare a dispozitivului de la rețeaua electrică, prin urmare este acest tip potrivit acolo, unde nu există acces la o sursă de energie electrică. Aparatele de curățat cu înaltă presiune motorizate, au performanțe ridicate. Dezavantajul poate fi greutatea mai mare și zgomotul motorului

Pe baterii:

Aparatele de curățat cu înaltă presiune pe baterii, sunt practice, ușoare, potrivite pentru călătorii. Este suficient să încărcați acumulatorul și să plecați la drum. Aparatul va funcționa fără electricitate, atâta timp, cât o va permite acumulatorul, iar acest lucru poate fi puțin limitativ.  

Sfaturi pentru utilizarea corectă a unui aparat de curățat cu înaltă presiune

  • În comparație cu spălarea clasică, cu ajutorul furtunului de grădină, aparatul de curățat cu înaltă presiune economisește o cantitate considerabilă de apă și timp.
  • Atenție la presiunea prea mare, care ar putea deteriora materialul curățat.
  • Eliminați tot aerul din sistem, înainte de a porni aparatul de curățat cu înaltă presiune.
  • Utilizați un filtru fin între aparatul de curățare și sursa de apă și curățați-l în mod regulat. 
  • Înainte de începerea iernii, eliminați toată apa din aparatul de curățat cu înaltă presiune, curățați și uscați bine aparatul.

💡 Accesorii: Verificați accesoriile și duzele disponibile pentru diferitele sarcini pe care le puteți întâlni. Pentru o mai mare versatilitate a dispozitivului, alegeți un aparat de curățat cu reglare a presiunii. 

Praful, noroiul, mucegaiuri, mușchi, uleiuri și alte substanțe chimice, nimic nu vă va mai sta în cale. Alegeți un aparat de curățat cu înaltă presiune din oferta noastră largă. Aveți nevoie de un sfat, sau de informații suplimentare? Nu ezitați să ne contactați.