Ansamblurile pentru pisici sunt echipamente esențiale pentru fiecare gospodărie cu astfel de animăluț de companie! Ansamblul îl veți aprecia întotdeauna atunci, când pisica dvs va avea nevoie de mai multă stimulare și activitate. 

Îi va plăcea să se cațere pe ansamblu, să se joace cu jucăriile atârnate pe elastic, să-și ascută ghearele și să se întindă. Sau va veni pur și simplu să se odihnească. 

Ansamblu pentru pisici pentru pisica de orice vârstă - de la pisoi la adult - Are o scară practică, pe care va reuși să se cațere și un pisoi mai mic, culcuș confortabil și atât de multe platforme diferite și jucării agățate pentru consumul energiei! 

Ansamblul va fi și o alternativă de design pentru orice locuință modernă. Datorită aspectului său plăcut, nu va deranja și în același timp, va crea un loc în care animalul dvs. să se relaxeze și să se distreze. 

Pentru spațiile mai mici, sau pentru animalele mai mici, o alegere potrivită va fi, un ansamblu mai mic. Pe acesta se vor distra de minune și pisoii mici. Evident că dispune de o suprafață pentru ascuțit gheare, o zonă moale pentru odihnă și jucării suspendabile. 

Dacă pisica dvs este într-adevăr o creatură foarte activă, oferiți-i pe lângă ansamblu și un tunel de joacă. Îi va plăcea să-l folosească drept ascunzătoare, sau ca “spațiu de escaladat”. 

Informații rapide
Ansamblu pisici 55,5cm ShamAnsamblu pisici 55,5cm Sham

Ansamblu pisici 55,5cm Sham

Disponibil
108,07 Lei
90,82 Lei fără TVA
Stâlpul de zgâriat pentru pisici cu loc de odihnă, este soluția ideală pentru a vă proteja mobilierul și în același timp pentru a-i oferi…
Informații rapide
Ansamblu pentru pisici 139cm Beige DebbieAnsamblu pentru pisici 139cm Beige Debbie

Ansamblu pentru pisici 139cm Beige Debbie

Stoc epuizat
295,61 Lei
248,41 Lei fără TVA
Stâlpul de zgâriat pentru pisici, cu căsuță și loc de odihnă, este soluția perfectă, pentru a vă proteja mobila și de asemenea, pentru a-i…