Codarea computerelor este unul dintre cele mai mari mistere ale vieții pentru majoritatea oamenilor. Acceptăm că există milioane de linii de cod în fiecare dispozitiv inteligent, chiar dacă nu avem idee cum au ajuns acolo. Din ce în ce mai mult, fiecare vehicul de pe drum trebuie să evalueze în mod constant un număr mare de funcții, de la lucruri simple precum nivelul uleiului și presiunea în pneuri, până la funcții vitale de siguranță îndeplinite de echipamentele de detectare RADAR și LiDAR, care acum pot chiar opri mașina, în caz de urgență. Dacă se poate spune despre un lucru, că este absolut vital pentru buna funcționare a unui vehicul, acela este software-ul.

Practic, actualizările pentru testere auto sunt aceleași cu actualizările pentru computerele noastre de acasă, pentru a remedia erori, a repara sau a înlocui software-ul stricat, sau învechit, sau pentru îmbunătățiri simple. Adesea, numai acest lucru poate rezolva orice problemă pe care o are șoferul cu vehiculul. În caz contrar, dacă șoferul nu se poate conecta la software-ul mașinii, ar trebui să folosească alte accesorii pentru a-și actualiza software-ul mașinii. Fie că este vorba despre adaptoare OBD sau accesorii OBD. Actualizările software pot îmbunătăți funcționalitatea, sau eficiența unuia, sau mai multor sisteme ale vehiculului, pentru a face vehiculul mai eficient, sau mai sigur.

Nu sunteți sigur ce fel de tester este potrivit pentru dvs? Am răspuns la cele mai frecvente întrebări ale clienților noștri, iar asta vă va ajuta cu alegerea.

Nici un articol