Accesoriile și ajutoarele pentru grădină nu sunt niciodată suficiente! Alegeți din oferta noastră tot ceea de ce aveți nevoie, pentru înfrumusețarea grădinii dvs și crearea unui colț de rai verde, perfect. Semănătoarea manuală accelerează și simplifică plantarea semințelor în sol. Semănătoarea creează o brazdă, seamănă o fâșie de semințe și apoi le acoperă cu pământ. Doar așezați banda de semințe pe semănătoare și puteți începe! 

Pentru pregătirea răsadurilor, cultivarea plantelor, pe balcon, sau în interior mini sera este ca și creată. Pachetul conține toate accesoriile necesare - lopată, greblă și alte unelte, necesare pentru plantarea simplă și rapidă a semințelor. Dacă o lopată nu este suficientă pentru dvs, puteți achiziționa alta separat! 

Am pregătit o soluție ecologică grozavă pentru fiecare grădinar modern - compostorul! Recipientul de compost cu un volum de 900 de litri economisește timp și protejează mediul. Reduce deșeurile menajere și de grădină, iar la final veți obține humus de foarte bună calitate, pe care îl puteți folosi în substrat, pentru hrănirea naturală a plantelor dvs. Și unde pun atâtea unelte? Depozitați uneltele în geanta practică pentru unelte de grădină. Puteți transporta o mulțime de unelte, sau alte accesorii de grădină, pomi și lucruri grele, cu ajutorul căruciorului de grădină cu o capacitate de încărcare de până la 300 kg! Puteți folosi acest cărucior practic și în altă parte decât în ​​grădină - pur și simplu oriunde aveți nevoie să transportați articole mari sau grele.

Informații rapide
Unealtă multifuncțională R CUP

Unealtă multifuncțională R CUP

Disponibil
14,32 Lei
12,03 Lei fără TVA
Unealta multifuncțională pentru grădină este un ajutor important pentru întreținerea grădinii pe tot parcursul anului. O puteți folosi…