Aveți acasă un aparat de curățat cu înaltă presiune, dar aveți tot timpul impresia că ceva vă lipsește la el? La noi găsiți de toate! Achiziționați peria pentru aparatul de curățat cu înaltă presiune, cu care puteți curăța zonele foarte murdare, chiar și pe suprafețe delicate, de exemplu pe caroseria mașinii dvs. Dacă intenționați să utilizați peria pe alte suprafețe, achiziționați o a doua perie separată, pentru curățarea caroseriei. 

Cu peria rotativă, veți îndepărta toată murdăria dificilă, iar suprafața curățată va străluci din nou curată și nouă! Rotirea va asigura o îndepărtare mecanică mai ușoară a murdăriei și întregul proces va fi rapid și convenabil.

Pentru spălarea mașinii, sau a gemurilor, vă va fi de folos pistolul pentru aparatul de curățat cu înaltă presiune. Pistolul asigură o pulverizare eficientă, dar sigură, a unui jet puternic de apă și, datorită acestui lucru, veți spăla toată murdăria de pe suprafața spălată și, în același timp, nu trebuie să vă faceți nici un fel de griji pentru deteriorarea suprafeței.