Datorită accesoriilor pentru corturile de grădină, puteți transforma un cort clasic într-un spațiu cu noi posibilități! 

Cu ajutorul frânghiei elastice cu cârlige puteți prinde orice - prelata de picioarele cortului, sau alt element, pe care trebuie fixat într-o anumită direcție.

Plasa împotriva insectelor va asigura faptul că în cortul dvs nu vor intra vizitatori neplăcuți - insecte, precum țănțari, viespi, sau muște, iar dvs vă veți bucura de petrecere fără probleme și situații enervante. 

Greutățile de ancorare vor susține stabilitatea întregii structuri, trebuie doar să le umpleți cu nisip și să le atașați de picioarele structurii cortului. Astfel, veți putea folosi cortul chiar și în condiții dificile de vreme nefavorabilă. 

La sfârșitul sezonului, puteți plia cortul și îl puteți depozita în geanta practică de depozitare, pe roți. Va fi gata pregătit pentru noul sezon, fără a fi nevoie de curățare, întinderea prelatei și căutarea pieselor individuale în garaj, sau depozit. 

În magazinul nostru online, vă puteți asambla și singuri cortul dorit, tot ce trebuie să faceți este să achiziționați separat piesele individuale. pentru început aveți nevoie de o structură solidă și de calitate, care va susține î n siguranță pereții laterali și acoperișul cortului. pentru a conecta două structuri - de corturi împreună, folosiți șurubul universal. pentru ancorarea în siguranță a structurii cortului la sol, nu uitați să folosiți țărușii și frânghia, care vor ține cortul la sol, chiar și în timpul unei rafale mai puternice de vânt. Iar acum, partea cea mai bună! Alegeți acoperișul cortului în funcție de dimensiunile și culoarea dorită, de exemplu un roșu superb. Pereții laterali sunt desigur o necesitate, din fericire, vi-i oferim și pe aceștia în diferite culori și dimensiuni. Acum tot ce trebuie să faceți este să planificați cea mai tare petrecere sub  soare! Adică, sub cort.