Cel mai frumos exemplu, un izvor nesecat de iubire, inspirație și înțelegere. În a doua duminică a lunii mai, sărbătorim super-eroinele noastre. Ați găsit deja cadoul perfect pentru super-eroina dvs? Dacă încă nu v-ați decis pentru cadoul potrivit, inspirați-vă din lista noastră.

Unicitatea mamei este amintită de oameni din întreaga lume. Ziua Mamei, așa cum o cunoaștem astăzi, își are originea în Statele Unite ale Americii. De ce o sărbătorim de fapt? 

A aduce un omagiu mamelor, nu este doar o chestiune de istorie contemporană. Cultul maternității și fertilității era deja sărbătorit de oameni în timpul Greciei și Romei antice. În Marea Britanie, sărbătoarea a luat naștere din așa-numita Mothering Sunday. În a patra duminică din Postul Mare, englezii care erau plecați, primeau permisiunea de a se întoarce la casele lor, pentru a onora femeile care le-au dat viață.

Cu toate acestea, ideea sărbătorii internaționale, își are originea în America, unde în trecut Anna Marie Jarvis a fost intens dedicată drepturilor mamelor. Această femeie din Philadelphia a decis în 1907 să-și onoreze memoria regretatei mame și să solicite stabilirea unei zile internaționale, dedicate sărbătoririi mamelor. Congresul american a răspuns apelului publicului abia în 1914, când a declarat a doua duminică a lunii mai drept Ziua Mamei.

Garoafa a devenit simbolul esențial al recunoștinței, iar treptat oamenii au început să aducă un omagiu nu doar mamelor, ci și mătușilor și bunicilor, care au jucat și un rol important în domeniul maternității.

Astăzi sărbătorim această tradiție minunată nu doar cu flori. Îi puteți mulțumi mamei voastre dragi, prin cadouri, care descriu perfect personalitatea ei.

SFATURI PENTRU CADOURI

O bucățică de iubire la puterea a doua

Dacă nu vă place să experimentați și doriți să fiți sută la sută siguri, de alegerea dvs, alegeți combinația clasică, veche și bună. Faceți-vă mama fericită, dăruindu-i un set, care include flori și o bijuterie. Nu aveți cum să dați greș.

Pentru cea, care adoră viața organizată

Bijuteriile de excepție necesită o depozitare și mai excepțională. Pentru ca acestea să fie îngrijite într-un mod exemplar, dăruiți-i mamei dvs o cutie pentru bijuterii, care este practică și în același timp are un design excepțional. Astfel, își va avea obiectele de valoare „sub un singur acoperiș“ oferindu-le un loc sigur. Dacă dorește să-și protejeze și mai mult comorile, poate încuia cutia, cu ajutorul cheii. Cheia face parte din cadou.

Pentru un suflet romantic și o doamnă cochetă

Creați-i un colțișor unic, în care poate realiza proceduri de înfrumusețare de orice tip. Masa de toaletă cu un taburete confortabil este locul, unde poate lua o pauză de la lista nesfârșită a sarcinilor zilnice. Aici se poate machia, dar în același timp își poate și depozita colecția sa de produse cosmetice. Fiecare femeie își merită propriul regat, chiar și unul mic. 

Așezată confortabil 

Raze de soare luminând locuința, o ceașcă de ceai bun și o carte în mână. Pentru multe persoane, aceasta este imaginea perfectă a relaxării, pe care i-o puteți oferi mamei dvs sub forma unui fotoliu balansoar suspendat. Fie pentru terasa casei, sau sufrageria apartamentului. Fotoliul este funcțional, dar îndeplinește și parametrii unui accesoriu de interior modern și îl poți amplasa oriunde doriți.