Ziua copilului este o sărbătoare celebrată anual, la data de 1. Iunie. Este o zi plină de distracție, râsete și fericire pentru toți copiii. Sărbătorim această sărbătoare din 1950 și este încă foarte îndrăgită de cei mici și cei mari deopotrivă.

Ziua Copilului este o sărbătoare importantă pentru copii și părinți din întreaga lume. Ziua Copilului este sărbătorită, pentru a aminti de importanța copiilor în societate și pentru a arăta, cât de importanți sunt aceștia pentru viitorul țării noastre. Este o zi, în care fiecare copil merită să fie sărbătorit și să le arătăm, cât de importanți sunt pentru noi.

Sărbătoriți împreună cu noi 

Pentru copii această zi înseamnă de obicei, o zi plină de jocuri, competiții și distracție. Alegerea unui cadou de Ziua Copilului poate fi o problemă dificilă, mai ales pentru cei care nu știu exact, ce și-ar dori copilul lor. În acest articol vom arunca o privire la câteva idei grozave de cadouri pentru copii de diferite vârste, care ar putea ajuta și facilita alegerea.

Pentru preșcolarii, care învață să exploreze lumea din jurul lor, puteți lua în considerare jucăriile interactive, care îi ajută să își dezvolte abilitățile și creativitatea. De exemplu puzzle colorat, cuburi..

Pentru copiii de vârstă școlară, care învață deja să citească și să scrie, puteți lua în considerare kituri de construcție mai provocatoare, jocuri de logică, roboți sau chiar microscoape și telescoape pentru a ajuta la dezvoltarea interesului lor pentru știință.

Pentru copiii care sunt curioși și le place să descopere lucruri noi, puteți lua în considerare ceva axat pe activități în aer liber, cum ar fi o busolă profesională, coș de picnic, lanternă de frunte cu LED, ..

Pentru copiii cărora le place muzica și dansul, puteți lua în considerare cadouri precum pian, chitară, sau seturi de tobe, sau chiar bilete la concert, sau bilete la școala de dans.

Pentru copiii cărora le place sportul, puteți lua în considerare cadouri precum mingi, biciclete, trotinete, skateboard  sau chiar bilete la evenimente sportive.

Pentru copiii cărora le plac activitățile creative, puteți lua în considerare diferite seturi de pictură și modelare.

Ziua Copilului este de asemenea, de mare importanță pentru părinți, deoarece le permite să petreacă timp cu copii lor și să facă ceva special pentru ei. Părinții pot organiza diverse activități pentru copiii lor, cum ar fi un picnic în natură, o vizită într-un parc de distracții, loc de joacă, sau muzeu, sau pur și simplu să petreacă timp împreună jucându-se și creând amintiri. 

Le dorim tuturor copiiilor o Zi a Copilului minunată!!