Cu toții vă bucurați cu siguranță de vară în grădina dvs. Zile însorite sunt tot mai multe, iar toți cei care au posibilitatea, au început încet să scoată mobilierul de grădină pe terasă. Să-și întindă picioarele, să savureze o limonadă, să citească o carte. Ascultând cântecul păsărilor, sau sunetul mașinii de tuns iarba de la vecini. Ați reușit deja să vă transpuneți în această situație? 

Nu trebuie însă să uitați, că împreună cu acest confort, apare și pericolul radiațiilor puternice ale soarelui, de care trebuie să ne ferim. Tocmai de aceea, am inclus în oferta noastră și umbrele de soare. Bucurați-vă de momentele petrecute în grădină fără restricții și confortabil. Ascundeți-vă de soarele puternic, la umbra umbrelei de soare.

Umbrelele noastre de soare cu diametrul de 300 cm /diametrul total al materialului pe structură și cu surplomba 350 cm/ vă vor asigura protecția potrivită împotriva soarelui și împotriva ploilor blânde de vară.  Construcția este suficient de înaltă - 250 cm sau 270 cm.  Culorile umbrelelor de soare sunt în mare parte neutre, pentru a se potrivi cu orice exterior. Crem, alb, verde, sau gri închis elegant, cu siguranță veți alege ce culoare este cea mai potrivită pentru grădina, sau terasa dvs. 

Utilizarea este foarte simplă și nesolicitantă. Puteți regla cu ușurință înălțimea și unghiul umbrelei, datorită mânerului special.

La sfârșitul șederii în grădină, puteți plia pur și simplu umbrela de soare folosind mecanismul cu manivelă. De asemenea, este important să respectați principiile de utilizare a umbrelei de soare și, în caz de condiții meteorologice nefavorabile, este mai bine să trageți în jos structura, pentru a nu se deteriora, sau răsturna întreaga umbrelă. Pentru o mai bună păstrare în timpul sezonului de iarnă, vă recomandăm să acoperiți umbrela de soare cu o husă de protecție

Dacă locuiți într-un apartament și vă bucurați de vară pe balcon, cu siguranță veți aprecia puțină intimitate. Puteți realiza acest lucru cu ajutorul unui paravan de balcon. Vă va proteja nu doar de privirile indiscrete ale vecinilor, ci și d vântul neplăcut. Paravnul de balcon la fel ca materialul umbrelelor de soare, este fabricat din poliester rezistent. Întreținerea este ușoară, ștergeți materialul cu o cârpă umedă sau un șervețel. 

Cu o nouă umbrelă de soare, sau paravan de balcon, nimic nu vă va împiedica să începeți sezonul estival. ⛱

  • Umbrelă de soare găsiți aici.
  • Paravane de balcon găsiți aici. 
  • Balansoare de grădină pentru confortul perfect, găsiți aici.