Deși s-ar putea argumenta că nimic nu se compară cu un brad de Crăciun natural - procesul de alegere a bradului perfect, mirosul de brad care te face să simți imediat sărbătorile, o seară plăcută petrecută decorând... Dar toate acestea au câteva dezavantaje și poate să nu fie cea mai practică idee. Deci, dacă nu vă place să măturați ace toată luna sau dacă nu puteți pune un brad în sufrageria dvs. sau chiar căutați idei alternative elegante pentru un brad de Crăciun pe care să le transferați în alte camere din casa dvs., avem cateva idei.

Dacă faci parte din grupul celor care au doar o problemă cu acele de brad există o soluție simplă pentru tine - un brad artificial de Crăciun. Oferta noastra de brazi artificiali este bogată și vă așteaptă.

Ai nevoie de ajutor pentru a alege un brad artificial? Vizitați serviciul nostru de consiliere Bestent.

Totuși, dacă nu ai suficient spațiu pentru un brad de Crăciun natural sau artificial, tot vrei să creezi o atmosferă de sărbătoare. Cine spune că un brad de Crăciun ar trebui să fie doar un conifer veșnic verde? Există un număr nesfârșit de brazi de Crăciun alternativi care sunt cu adevărat frumoși și interesanți. Încearcă ceva diferit anul acesta și fă-ți propriul brad de Crăciun din lucruri nefolosite și ușor accesibile acasă. Mai jos vă oferim alternative pentru bradul  de Crăciun pe care le puteți încerca.

Brad de Crăciun montat pe perete, care economisește spațiu

Acest brad de Crăciun DIY poate fi realizat folosind ghirlande artificiale de Crăciun. În oferta noastră veți găsi ghirlande monocolore, ghirlande din ace artificiale decorate cu ornamente, dar si ghirlande din decorațiuni individuale,  sau chiar și ghirlande LED. Puteți combina sau completa aceste ghirlande cu luminițe de Crăciun. Nu există limite pentru acest tip de brad.

S-ar putea să vă placă și alternativa fără ghirlande, iar elementul de bază al bradului dvs. alternativ de Crăciun vor fi luminițele. Vă oferim și un sistem decorativ LED de lumini conectate printr-un inel.

Brad de Crăciun realizat din decorațiuni de Crăciun

Uneori nu ai nevoie de nimic mai mult decât decorațiunile de Crăciun...

Brazii de Crăciun alternativi oferă o modalitate unică de a-ți pune propria creativitate în mișcare, inspirând prietenii și familia „Uau, cum ai făcut asta?!” Acești brazi de Crăciun se pot abate de la normă, dar adaugă în mod clar individualitate fiecărui spațiu. Inspiră-te și creează piese originale pentru Crăciunul tău din acest an.