Înainte de a pregăti grădina pentru toamnă și iarnă, trebuie să faceți curățenie în ea. Un ajutor practic în timpul curățeniei în grădină este prelata, a cărei utilizare este foarte versatilă. Principala funcție a prelatei este protecție împotriva condițiilor meteorologice precum ploaie, zăpadă, soare și vânt. În secțiunea FOXIGY vă vom sfătui cu privire la posibilitățile de utilizare a unei prelate în grădină, iar ceea ce alegeți ca fiind potrivit pentru a vă ajuta, depinde de dvs.

Prelatele sunt ajutoare practice excelente, care vă vor servi pentru acoperire

 • Prelate pentru lemne
 • Prelată pentru terasă/foișor
 • Prelată pentru piscină
 • Prelată pentru mașină/motocicletă
 • Prelată pentru bicicletă

Prelate pentru lemne

Dacă nu vreți să irosiți o mulțime de bani și munca grea, pe care ați depus-o pregătind lemnele pentru iarnă, trebuie să depozitați lemnele corespunzător.  

 • Nu depozitați lemnele niciodată direct pe pământ  - depozitați-le pe paleți, lemne, țăruși de beton.
 • Depozitați lemnele cu scoarța în jos – apa se evaporă din lemnul crud prin locul tăierii, iar dacă dvs îl veți depozita cu partea tăiată în jos , apa nu se va mai evapora și lemnul va începe să putrezească.
 • Prelată solidă, impermeabilă pentru lemne, care rezistă chiar și celor mai grele condiții - dacă nu aveți magazie de lemne, acoperiți lemnele de foc, în partea de sus cu o prelată pentru lemne - prelată de acoperire. Nu acoperiți niciodată în totatlitate lemnul, de sus până jos. Pereții laterali trebuie să fie ventilați, pentru a  asigura circulația aerului. 


Prelate pentru terasă/foișor

Nu aveți suficient spațiu de depozitare în garaj, sau în pivniță? Vă faceți griji pentru mobilierul de grădină, doriți să-l protejați și să îl păstrați corespunzător pe timp de iarnă? Dacă nu aveți posibilitatea de depozitare,  în acest caz prelata de acoperire pentru terasă și mobilier de grădină, este rezolvarea ideală. Este o soluție fiabilă, care vă va proteja mobilierul de grădină și va rezista și celor mai grele condiții.

Prelate pentru piscină

Vara a trecut, iar dvs trebuie să pregătiți piscina pentru iarnă? Vă va ajuta prelata pentru acoperire -  prelata pentru piscină, care vă va proteja piscina în timpul lunilor lungi de iarnă. Prelatele au ochiuri cu diametrul de 1 cm pentru o prindere eficientă a prelatei de jur împrejurul piscinei, cu ajutorul frânghiilor de prindere. Prelata pentru piscină o puteți utiliza și în timpul sezonului de vară, păstrând astfel curată apa din piscină atunci când nu faceți baie. Prelata de acoperire pentru piscină, va proteja piscina dvs de orice fel de impurități, de zăpadă, ploaie, insecte, soare...Prelată pentru mașină, motocicletă, sau bicicletă

Prelata o puteți utiliza și dacă doriți să depozitați o motocicletă, bicicletă, sau mașină nefolosită. Prelata impermeabilă va proteja tot ceea ce doriți să depozitați și să protejați de condiții meteorologice nefavorabile. 

Va servi drept

 • prelată de protecție pentru mașină -  prelată de acoperire pentru mașină, împotriva grindinei
 • prelată pentru caravana de camping
 • prelată de acoperire a mașinii împotriva gerului 
 • prelată pentru acoperirea bicicletei, prelată pentru portbiciclete
 • prelată de protecție pentru motocicletă - prelată pentru acoperirea motocicletei