Mesele de toaletă revin în trend! S-ar putea să vă amintiți de ele, ca parte a mobilierului de dormitor a mamei, sau chiar a bunicii dvs și prin urmare să le percepți ca pe o întoarcere în trecut, dar opusul este adevărul. În era noastră modernă, mesele de toaletă, devin din nou un succes de designeri, nu doar ca un accesoriu elegant pentru casă, ci mai ales datorită funcționalității lor. De ce ar trebui să cumpărați și dvs una?

1. Nu vă mai pasionează lupta de dimineață pentru oglinda din baie

Trăim în era vitezei, diminețile sunt grăbite, iar lupta pentru baie este la ordinea zilei. Cu atât mai rău, dacă familia are mai mulți membri și fiecare dintre ei se trezește aproximativ la aceeași oră. Dacă vă machiați rapid pe drum înspre locul de muncă, sau în toaletele comune. Repercusiunea acestui fapt, este că, look-ul dvs de dimineață nu este acela pe care vi l-ați fi dorit. Înfrumusețarea la măsuța de toaletă va economisi mult timp petrecut în lupta pentru oglinda din baie, sau timpul pierdut refăcând și corectând machiajul. La urma urmei, ce femeie nu și-ar dori să arate proaspătă și bine îngrijită dimineața, fără stres inutil.

2. Relaxarea și confortul de dimineață

Nu mai trebuie să alergați între baie și dressing, pentru a vă potrivi oja de pe unghii cu ținuta pe care doriți să o purtați. Dacă aveți o măsuță de toaletă, vă așezați la aceasta și aveți la îndemână tot ceea de ce aveți nevoie. Veți profita în felul acesta de confortul dimineții și vă veți relaxa, înainte de începerea zilei solicitante, care vă așteaptă.

3. Toate cosmeticele într-un singur loc

Se întâmplă în mod regulat. Trebuie să vă machiați, dar rujul dvs preferat s-a pierdut. Sau v-ați decis să încercați o mască nouă extraordinară, primită de la prietena dvs, dar nu o mai găsiți niciunde. Indiferent cât de multe produse cosmetice ați deține, nu le puteți pierde, atâta timp cât toate se află într-un singur loc. În plus, puteți avea totul frumos aranjat și organizat, într-o masă de toaletă adecvată. Uscătorul de păr, sau ondulatorul, le puteți avea la îndemână chiar lângă masă și nu trebuie să le căutați constant, de fiecare dată.

 Aceste accesorii elegante, oferă cu adevărat multe casei dvs. Sunt ușor de asamblat, practice iar utilizarea lor poate fi versatilă. Masa poate fi amplasată în dormitorul dvs, sau în camera de zi. Nu veți strica nimic, masa își va păstra eleganța și aspectul estetic. În orice mediu!

4. Un loc privat, doar pentru dvs 

Fiecare avem nevoie câteodată de o bucățică de spațiu personal.

Dacă nu aveți un loc relaxant în apartamentul, sau casa dvs, în care să vă puteți concentra doar pe propria persoană, fără a fi deranjată de ceilalți, masa de toaletă vă va ajuta să creați un astfel de loc. În afară de cosmetice, în masa de toaletă puteți ascunde revista, sau cartea, pe care vă pregătiți să o răsfoiți deja de mult timp. Masa de toaletă este o alegere extraordinară, care oferă stil, utilitate și în același timp este practică în fiecare locuință.

5.Orice dormitor cu ea, poate arăta ca o bucată dintr-un regat

Mesele de toaletă nu își îndeplinesc doar funcția cosmetică. Dacă alegeți, de exemplu, masa de toaletă în stil Provensal, puteți oferi dormitorului dvs farmecul potrivit, puțin lux și o doză de atemporalitate.

Indiferent dacă masa de toaletă se află în camera tinerei domnișoare, sau în dormitorul mamei, oriunde, ea poate crea o bucată dintr-un mic regat.