Cu siguranță, poți face o manichiură perfectă la tine acasă. Poți găsi aici sfaturi, trucuri și inspirație pentru manichiura perfectă în confortul casei tale.

Fiecare femeie își dorește o manichiură frumoasă și îngrijită. Nu ai timp să ajungi la salon? Vrei să economisești bani pe  serviciile scumpe de la profesioniști? Acum îți poți face o manichiura ca la salon la tine acasă. Fie că preferi unghiile acrilice sau unghiile naturale, în articolul de astăzi îți oferim sfaturi despre cum să faci o manichiură perfectă în confortul casei tale.

Lac vs. gel

O manichiură frumoasă poate fi creată și prin simpla aplicare a unui lac de unghii. Avantajul este că îți poți schimba designul unghiilor în fiecare zi. Dezavantajul este însă rezistența scurtă - unghiile lăcuite nu rezistă, mai ales dacă nu au avut suficient timp sau condiții pentru ca lacul să se întărească perfect.

Pentru a te putea bucura de unghii frumoase cât mai mult timp și pentru ca manichiura ta să nu fie distrusă doar prin privirea vaselor nespălate, există o soluție - unghiile cu gel - vor dura mai mult.

Tip:

De asemenea, puteți aplica gelul sau lacul cu gel pe unghiile naturale ca un lac clasic. Lungimea și forma unghiilor depind doar de gustul tău. Această metodă va fi apreciată în special de acele femei care suferă de unghii fragile și, de asemenea, de cele care preferă unghiile naturale.

De ce ai nevoie pentru o manichiură perfectă?

- lepidlo - v prípade ak používate umelé tipy 

- primer - podkladová báza

- UV gél / gél lak / akryl / polygél - aký typ modeláže si zvolíte je len na vás

- štetec na gél

- odmasťovač gélu 

UV / LED lampa (dual lampa)

Pentru a crea unghii cu gel frumoase ca la salon, aveți nevoie de câteva lucruri de bază:

- pila de unghii sau o freză profesională 

- șabloane de construcție - dacă doriți să vă extindeți unghiile naturale

- lipici - în cazul în care utilizați tipsuri

- grund - bază

- Gel UV / lac gel / acril / poligel - ce tip de modelare alegeți depinde de dvs.

- pensulă pentru gel

- degresant pentru gel

- Lampă UV / LED (lampă duală)

Tip

Dacă utilizați o freză de unghii, vă recomandăm să achiziționați un aspirator de praf. Poate fi folosit nu numai în saloanele profesionale, ci și în casa dvs.. 

Unghii perfecte pas cu pas

Procedura de realizare a unghiilor diferă în funcție de materialul de modelare pe care îl utilizați (gel UV, gel lac, poligel, acrilic). În general, totuși, procedura de bază este destul de simplă:

  1. piliți unghiile naturale la forma dorită, nu uitați să piliți și suprafața unghiei - gelul va rezista mai mult pe astfel de unghii degresate
  2. îndepărtați praful rezidual după șlefuire
  3. împinge patul unghiei
  4. aplica baza
  5. aplicați gelul în strat subțire
  6. lasă-l să se întărească în lampă
  7. aplicați un al doilea strat de gel și lăsați-l să se întărească din nou în lampă (puteți aplica ornamente, sclipici sau geluri colorate în această fază)
  8. îndepărtați efluentul lipicios cu un degresant
  9. aplicați gelul lucios final

Inspirație pentru unghiile tale

 Dacă nu îndrăznești să desenezi modele și să aplici ornamente, iată sfaturile noastre pentru decorarea ușoară a unghiilor! Nu trebuie să fii „pro”. Există frumusețe în simplitate și acest lucru se aplică și tendințelor din acest an:

Babyboomer 

 

 Zdroj: Pinterest 

Unghii ombre 

- atunci când decorați, nu aveți nevoie decât de un burete cosmetic, pe care să aplicați 2 culori, iar unghiile vor fi gata

 Zdroj: Pinterest

 

Unghii în culori metalice

- pudra aurora sau pudra holografică este suficientă pentru decorarea unghiilor metalice,  o lustruiți pur și simplu pe unghii finite

 

Zdroj: Pinterest

 

Trend 2021 - fiecare unghie cu o culoare diferită

- Alegeți culorile care vă plac cel mai mult și combinați-le sau alegeți diferite nuanțe de aceeași culoare. Simplu și atât de „șic”.

  

Zdroj: Pinterest


Dacă acest lucru nu funcționează pentru prima dată, nu disperați. Nimeni nu a învățat imediat. Aveți nevoie de puțină practică și răbdare.