La prima vedere, încă o zi obișnuită în atelier. Reparați pană, sau o treaptă de marșarier spartă, dar dintr-o dată „aterizează” în fața dvs o mașină cu motorul spart. Această reparație va fi mai complicată.

Sistem de injecție de combustibil defect, defecțiune a echilibrului aerului, convertor catalitic defect, defecțiune a pompei de combustibil, probleme la bujii, sau la sonda lambda. Aceasta este doar o fracțiune din problemele care pot afecta în mod semnificativ funcționarea motorului. Repararea unora dintre ele este mai ușoară, în timp ce altele vor necesita îndepărtarea întregului motor. O macara de motor de înaltă calitate, care este o necesitate în atelier, vă poate ajuta. Cu toate acestea, există destul de multe pe piață, așa că, cum o alegeți pe cea potrivită?

Înainte de alegerea macaralei corecte, ar trebui să vă gândiți la câțiva factori: 

  • Prelucrare de calitate 

Cu cât este mai de calitate macaraua pe care o achiziționați, cu atât mai mult vă puteți baza pe aceasta. În general, se recomandă evitarea materialelor de calitate scăzută și mai puțin durabile, unde există riscul unei probleme imediate. Căutați în schimb metal solid. Oțelul, care are rezistență ridicată și proprietăți excelente, va fi ideal în acest caz.

  • Sarcina maximă

Dacă ați ales deja materialul potrivit, puteți gândi mai departe. Designul de înaltă calitate al macaralei, cu siguranță nu este suficient. În cele din urmă, probabil vă puteți imagina cum ar rezulta un braț de titan cu o capacitate de încărcare de 200 de kilograme. În mod clar, va trebui să vă gândiți la capacitatea sa totală de încărcare. Brațele macaralelor au diferite capacități de încărcare — 500 de kilograme, dar și 2 tone. Dacă nu știți încă, de ce capacitate maximă de încărcare veți avea nevoie în viitor, alegeți o variantă în care să puteți ajusta cu ușurință capacitatea necesară în funcție de situația dată. Dimpotrivă, dacă sunteți sigur că nu veți avea nevoie de o capacitate de încărcare mare, nu vă fie teamă să achiziționați o girafă, cu o capacitate de încărcare de până la 1 tonă.

  • Manipulare și depozitare 

Ați rezolvat capacitatea portantă și materialele. Dar acum este momentul să vă gândiți cum vă veți descurca cu manipularea macaralei. O necesitate pentru o astfel de unealtă sunt roțile, datorită cărora puteți preveni relocarea dificilă a acesteia. Pur și simplu mutați macaraua acolo unde aveți nevoie. Iar dacă nu aveți nevoie de ea, o împingeți într-un loc, în care să nu vă mai deranjeze. Chiar și macaraua poate fi depozitată relativ bine. Este bine să alegeți o variantă cu braț rabatabil, datorită căruia veți uita cu ușurință, că aveți și un utilaj robust în atelierul dvs. 

Recomandarea noastră 

Care este concluzia finală? Atunci când alegeți macaraua, ar trebui să vă bazați în primul rând pe designul său de înaltă calitate.O certitudine în acest caz, este oțelul completat cu o vopsea de acoperire foarte rezistentă, datorită căreia preveniți coroziunea inutilă.

Cel mai bun lucru de făcut este să nu vă limitați la capacitatea de încărcare a macaralei, doar din punctul de vedere al unei singure reparații. Se poate întâmpla cu ușurință, să fie nevoie să o măriți în viitor. Prin urmare, recomandarea noastră cade pe brațul reglabil. În mod ideal, unul care să fie rabatabil și să economisiți mult spațiu valoros la depozitare.

În oferta noastră avem o macara de motor de înaltă calitate, care dispune de toate caracteristicile descrise mai sus. Veți găsi în ea certitudinea unui ajutor responsabil, care vă va răsplăti cu serviciile sale de încredere.