Tânjiți după propria grădină, dar locuiți într-un apartament și dispuneți de un spațiu foarte limitat? Nu contează, chiar și grădina de pe balcon are farmecul său. O grădină magică și un colț de rai numai pentru dvs, le puteți crea împreună cu noi, chiar și într-un spațiu mic. 

Vara este în toi, iar relaxarea pe balcon este ademenitoare. Pentru a vă crea propriul colțișor de rai, vă ajung doar câteva lucruri, iar aceste sfaturi vă vor fi de folos:

Intimitatea înainte de toate

Nu aveți intimitate pe balcon? Creați-o împreună cu noi. Paravanul de balcon oferă o umbrire elegantă și protecție împotriva vântului, soarelui precum și împotriva privirilor curioase ale vecinilor. Datorită acestui paravan, vă veți transforma rapid balconul într-un loc confortabil, unde puteți lua micul dejun în pijamale și puteți face plajă, în costum de baie.  

Lămpile solare

Lampa solară îi conferă grădinii dvs romantism, confort și intimitate. Lămpile solare se încarcă în timpul zilei, iar după lăsarea serii luminează automat, fără a fi conectate la rețeaua electrică. 

Mini sera de balcon

Florile, ierburile și plantele vor aduce un iz de natură, varietate și culoare balconului dvs. Îndepliniți-vă visul și achiziționați o mini seră de balcon pentru cultivarea plantelor, florilor, roșiilor.. Mini sera de balcon, vă va ajuta să creați propriul perete de balcon aromat . 

Creeați-vă confortul

Relaxați-vă pe balcon elegant și confortabil. Nu trebuie să vă bucurați de Balansoarele suspendabile de grădină doar în concedii, le puteți avea chiar și în grădina, sau pe balconul dvs. 

Balansoarul suspendabil de grădină este ideal în locurile, în care nu există suficient spațiu pentru un hamac. Este un accesoriu extraordinar, perfect pentru petrecerea timpului liber și pentru relaxare.  

Vă plac preparatele la grătar, dar nu aveți grădină?

Nu disperați, pe piață există și grill-uri, care nu ocupă foarte mult spațiu, iar petrecerea de vară poate începe. Grill-urile mici portabile sunt elegante și vă ajută în prepararea mâncărurilor cu adevărat gustoase. Pe deasupra, de grill-ul portabil vă puteți bucura și în natură, la ieșirile cu cortul, sau în camping, unde nu aveți acces la energie electrică.