Un accesoriu practic, cu design plăcut pentru cei mari și cei mici. Fotoliul de tip sac va asigura confortul nu doar în interior, ci și în exterior. Vreți să perfecționați oaza dvs de relaxare? Vă vom sfătui cu să alegeți cel mai bun model de fotoliu tip sac.

Schimbați fotoliul clasic, sau canapeaua cu un fotoliu de tip sac. Un loc extraordinar de relaxare, potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

De ce să alegeți un fotoliu de tip sac?

  • are o formă ergonomică - se adaptează formei corpului 
  • este sigur și pentru copii
  • îl puteți amplasa în interior (unde va servi și ca accesoriu de decor) și în exterior - există și variante outdoor cu suprafață specială (în cele mai multe cazuri impermeabilă) 
  • îl puteți muta cu ușurință dintr-un loc în altul

Ce este esențial în alegerea unui fotoliu de tip sac

Dimensiunile

Concentrați-vă pe dimensiunile și capacitatea de încărcare a fotolilui. Cele mai grele și cele mai mari, sunt de obicei fotoliile tip sac, cu formă de pernă. Dacă nu aveți prea mult spațiu la dispoziție, optați mai bine pentru fotoliile tip sac, sub formă de pară. Oferă suficient spațiu de stat pentru o singură persoană și încap în spațiile mai mici. 

Materialul de suprafață 

Dacă căutați un fotoliu tip sac pentru utilizare zilnică, alegeți din materiale precum poliesterul, nailonul sau piele eco. Se potrivesc perfect și într-o camera de copii, unde vor fi supuse la o încărcare mai mare de către cei mici. Puteți găsi fotolii de tip sac și în varianta de pluș sau în varianta din piele artificială. Cu toate acestea, o astfel de suprafață este mai greu de întreținut, este mai bine să lăsați curățarea tipurilor menționate pe seama specialiștilor. 

Prețul

Prețul unui fotoliu de tip sac depinde de materialul din care este realizat, sau de marca în sine. Să presupunem, că dvs căutați un fotoliu de tip sac, care va rezista cât mai mult timp posibil, de aceea nu vă este teamă să investiți ceva mai mulți bani în acesta. Variantele ieftine sunt tentante, dar nu este obligatoriu să fie și avantajoase. Dacă căutați un produs cu durată de viață mai lungă, nu stați pe gânduri și achitați prețul calității. 

Umplutura fotoliului de tip sac 

Majoritatea fotoliilor de tip sac, sunt umplute cu biluțe de poliester, care asigură faptul, că forma fotoliului, se adaptează imediat corpului dumneavoastră și obțineți confort maxim în timp ce stați. Puteți alege și fotolii gonflabile, care sunt ceva mai ușoare. Acest tip de fotolii este potrivit pentru copii. 

Tipuri de fotolii tip sac

Fotoliu tip sac pentru copii

Un fotoliu tip sac pentru copii, ar trebui să fie confortabil, ușor și ar trebui să fie realizat dintr-un material, care rezistă la curățare frecventă, acasă. Pentru camera copiilor recomandăm, alegerea fotoliilor de tip sac, cu suprafață din poliester, nailon sau piele eco, a căror husă o puteți detașa oricând și spăla la mașina de spălat.

Fotolii de tip sac sub formă de minge

Foltoliile de tip sac sub formă de minge de fotbal vor fi o bucurie pentru fotbaliștii mici, sau mari. Le puteți amplasa în interior, dar și în grădină. Creați-vă propria echipă de fotbal. 

Fotoliu tip sac – fotoliu gaming

Un  cadou excepțional pentru toți gamerii pasionați. Fotoliul tip sac pentru gameing asigură confortul maxim în orice loc. 

Cum să curățați fotoliul de tip sac 

Regula nr 1 - descifrați etichetele și urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului. Veți afla modul de curățare a produsului și modul de îngrijire a acestuia. Unele fotolii de tip sac au husă detașabilă, pe care o puteți spăla în mașina de spălat rufe. Petele mici pot fi curățate folosind un detergent fin tip pudră și o perie. Fiți însă atenți. Dacă aveți de exemplu, un fotoliu de tip sac, cu suprafață din blăniță, duceți-l mai bine la curățătorie. Același lucru este valabil și pentru alte materiale, cu care nu vă puteți descurca acasă. Decât să experimentați, mai bine lăsați-le pe mâna specialiștilor. 

Umpluturi pentru fotolii de tip sac

În cazul anumitor fotolii de tip sac, umplutura poate fi completată, schimbată, sau după preferințe împuținată. În cazul utilizării și manipulării zilnice, umplutura fotoliului se poate aduna într-un punct anume. În cazul acesta, este suficient să desfaceți fotoliul cu ajutorul fermoarului și să aranjați umplutura după cum este nevoie. Fiți atenți însă, ca fotoliul de acest tip, să aibă o închidere calitativă, pentru a vă asigura că nu se va împrăștia toată umplutura în timpul utilizării fotoliului.