Uită de odorizantele clasice, a căror rezistență este minimă și, în plus, arată inestetic. Fă cunoștință cu un odorizant unic și inovator. Difuzorul de aromaterapie reîmprospătează eficient aerul de acasă sau de la birou, de asemenea, are și un efect pozitiv asupra sănătății tale.

Avantajele și proprietățile difuzorului de aromaterapie

Care sunt beneficiile și caracteristicile acestui difuzor de aromaterapie? Vei fi surprins!

1. Decorațiune interioară

Difuzoarele de aromaterapie au un design unic, datorită acestuia difuzoarele vor înfrumuseța fiecare cameră din casă ta sau de la birou. Nu trebuie să le ascunzi într-un colț, ci le poți utiliza și ca decorațiune interioară.Difuzorul nostru este realizat dintr-o imitație de lemn într-o culoare închisă care arată elegant în orice colț din casa ta. Opțiunile de iluminare a culorii adaugă un plus designului său.

2. Potrivit pentru orice cameră

Poți utiliza difuzorul oriunde în casă, fie că este vorba de camera de zi, dormitor sau camera copiilor. Poate fi folosit și la locurile de muncă, în birouri, unde ne petrecem cea mai mare parte a timpului. De asemenea, poate fi folosit în saloanele de înfrumusețare și spa-uri.

3. Siguranță

Atmosfera creată de lumânările parfumate este de neînlocuit, dar stresul stingerii acestora nu merită. Difuzorul din oferta noastră este echipat cu un senzor de oprire automată atunci 

când nu mai are suficientă apă în rezervor. Așa că te poți bucura de vise netulburate fără griji.

4.Salvează mediul și economisește bani

Ai auzit de lumânările 100% naturale din ulei de soia? Încercarea de a salva mediul poate fi costisitoare în acest caz. În ceea ce privește arderea lumânărilor de 3 ore, investiția într-un difuzor de aromaterapie te  va costa mult mai puțin. În plus, funcționarea electrică a difuzorului este creată pentru un consum redus, deci nu trebuie să îți faci griji cu privire la facturile pentru electricitate.

5. Cadoul ideal

Cumpărăturile pentru cadouri sunt o bucurie și un stres în același timp. Te chinui să găsești un cadou potrivit pentru soția, soacra, mama, bunica, șefa ta? Difuzorul de aromaterapie este un cadou ideal pentru toate femeile, indiferent de vârstă. Potrivit pentru ziua de naștere, nume sau de Crăciun.

6. Efect pozitiv asupra sănătății fizice și mentale

Difuzoarele de aromaterapie funcționează pe principiul vibrațiilor cu ultrasunete, datorită cărora eliberează microparticule de apă în aer sub formă de vapori de apă fini. Prin utilizarea uleiurilor esențiale pe care le picurați în apă, mirosurile plăcute sunt eliberate în aer. Prin urmare, difuzorul este potrivit pentru utilizare în încăperi cu aer uscat.

Aerul generat de difuzor are un efect pozitiv asupra sănătății tale și a celor dragi:

- umidificarea aerului cu un difuzor ajută la prevenirea uscării membranelor mucoase, a pielii și a ochilor - este ideal pentru următoarele luni de iarnă, când aerul este mai uscat, datorită încălzirii din casă

- are un efect pozitiv asupra sistemului respirator - ideal pentru alergici și astmatici

- cu ajutorul uleiurilor esențiale, poate absorbi mirosurile neplăcute și poate îmbunătăți calitatea aerului - unele uleiuri esențiale au chiar efecte antibacteriene, antivirale și antiseptice, ajutând astfel la combaterea ciupercilor, bacteriilor și virusurilor din aer sau la respingerea insectelor

- ajută la cefalee / migrene, lipsa de concentrare, stres și tensiune

- induce o stare de spirit pozitivă 

- ajută la relaxare și meditație

- îmbunătățește calitatea somnului