Vreți să faceți ordine în atelier sau în casă, dar sunteți nevoiți să puneți obiectele în ordine? Cutiile de depozitare sau organizatoarele de scule sunt cea mai bună alegere. Lucrurile se înmulțesc dar spațiul rămâne același. Credem că toată lumea s-a confruntat cu dilema organizațională în reședința sa. Nici nu este cazul să fi un materialist, uneori ești nevoit să găsești loc pentru jucării sau uneltele de uz casnic.

Cutiile de depozitare devin un ajutor versatil atât pentru publicul feminin cât și pentru publicul masculin. Clasicul organizator pentru garaj sau organizator pentru portbagajul auto poate fi transformat rapid într-o parte integrantă a echipamentului tău pe terasă, dar și direct în locuință. Pentru ce pot folosi cutiile de depozitare?

Organizator pentru scule

Compartimentele pentru scule, șuruburi, sau piese miniaturale, care fac parte din echipamentul de bază pentru atelier, vor fi apreciate de cei cu preocupări de bricolaj sau de mecanicii auto. Cutiile de depozitare sunt adesea asociate cu mediul de lucru, unde sunt concentrate reparațiile, remodelare sau orice fel de schimbări.

Vă puteți hotărî pentru varianta simplă fără compartimente, pentru cei mai pretențioși avem variantele cu mai multe etaje, cu care este ușor de operat. 

Pentru o ordine impecabilă în mașina dvs. vă recomandăm o trusă de scule pentru autoturisme, pe care o veți avea tot timpul la îndemână.Perete pentru scule

Colecția de organizatori din atelierul dumneavoastră poate fi înfrumusețată prin adăugarea peretelui pentru scule, ceea ce va contribui la o organizare mai precisă a echipamentului dumneavoastră. Peretele pentru scule poate lua mai multe forme, alegeți tipul în funcție de posibilitățile oferite de spațiul dumneavoastră.

Pe piață veți găsi pereți perforați pentru scule, pereți suspendați pentru scule, pentru cei practici există o bară magnetică pentru scule sau o placă de perete pentru scule.


Cutie de depozitare pentru terasă

Nu trebuie să ai la îndemână doar în atelier sau garaj echipamente auxiliare practice, ci și direct pe terasă. Aceasta, de cele mai multe ori, în afară de spațiu de relaxare, ascunde și ustensile, pe care le folosiți atunci când sunteți la relaxare sau pentru munca din grădină. Pentru lucruri mai mărunte este potrivit un organizator mic, profesioniștii vor opta pentru modelul cu sertare.Cutii de depozitare pentru jucării

Sunteți părinte? Atunci sunteți familiarizat cu haosul notoriu care se ascunde uneori după ușa camerei copilului. Ce zici de achiziționarea unui organizator pentru jucării? Încap în el mașinuțe, păpuși, jucării de pluș, dar și cărțile îndrăgite. Te poți juca și cu latura sa de design și să alegi pentru copiii tăi o cutie de depozitare pentru jucării care să corespundă stilului în care este mobilată camera. Dacă vrei să ai obiectele depozitate sub control și să le asiguri mai bine față de copii, poți alege o cutie de depozitare cu capac.

O astfel de cutie de depozitare vă va servi și în alte încăperi unde sunt concentrate “unelte” destinate altor lucrări. Organizatorul pentru bucătărie vă va ajuta să depozitați o varietate de ajutoare, de la piesele robotului de bucătărie, la cărțile de rețete inclusiv mâncare în sine.

Iubitoarelor sectorului beauty le va fi mai ușor să-și depoziteze propriile echipamente în organizatorul pentru cosmetice sau organizatorul pentru make-up, datorită cărora colecția de rujuri și farduri de pleoape este foarte bine îngrijită.

Cutii de depozitare – la ce să fii atent atunci când alegi?

MATERIAL

Pe piață veți găsi diferite tipuri de cutii de depozitare. De la cele de plastic, care sunt ușoare, solide și ușor de întreținut, față de cele textile, pe care le puteți plia și eventual spăla dacă este nevoie până la cele de lemn, care duc multe și sunt tot o chestiune de design. Înainte de a cumpăra o astfel de cutie de depozitare puneți-vă întrebarea, UNDE doriți să o plasați sau CE doriți să depozitați în ea.

DIMENSIUNI

Veți găsi locul cutiei de depozitare în spațiu deschis sau aveți nevoie de ea să o ascundeți sub pat? Alegeți cutia de depozitare după posibilitățile pe care vi le oferă spațiul. Raportat la dimensiunile interioare ale cutiei de depozitare este rentabil să vă orientați după volumul cutiei de depozitare, ca să vedeți ce încape în ea și ce nu.

Sfatul nostru: Pentru a verifica volumul cutiei de depozitare vă pot ajuta datele de pe cutie sau instrucțiunile atașate.

REZISTENȚA LA GREUTATE

Dacă doriți să depozitați în cutie lucruri mai grele, verificați la câte kg. rezistă. Plasticul este destul de rezistent, dar la o greutate mai mare optați pentru un material mai gros – de exemplu metal. Alternativa ideală pentru această situație pot fi rafturile metalice, care vă asigură stabilitate și rezistență. Azi poți avea un raft format din mai multe părți, sau poți opta pentru raft pliabil. Acesta datorită roților este mai practic dacă doriți să-l mutați într-un alt loc.