Sărbătorile de iarnă se apropie încet, dar sigur, ceea ce înseamnă că pentru mulți cea mai frumoasă perioadă a anului este chiar după colț. Deci, să transmitem, de asemenea, cel puțin un pic din bucuria copiilor și magia Crăciunului Foxigy. Fiecare dintre noi avem un copil în interiorul sufletului nostru, căruia atmosfera magică și caldă a Crăciunului îi înseninează fața.

Atmosfera de Crăciun nu înseamnă doar lucruri materiale, ci în primul rând trebuie să vină din interiorul nostru. Cu toate acestea, veți fi de acord cu noi că un brad frumos înalt, decorat cu lumini și decorațiuni de Crăciun, va aduce o atmosferă festivă și magică în orice casă. Atmosfera de căldură a familiei, a prietenilor și a energiei pozitive de care avem nevoie cu toții în aceste momente dificile.

Piața actuală oferă o varietate de produse de Crăciun cu diverse descrieri, denumiri și atribute. Cum să nu te pierzi în lumea magică a decorațiunilor de Crăciun?

Dimensiunile unui brad de Crăciun

Criteriile de bază pentru alegerea unui brad de Crăciun sunt în principal dimensiunile sale. Pentru a evita complicațiile, este practic să alegeți un loc în care să așezați bradul în avans și apoi să măsurați spațiul în care va fi așezat bradul. Acest lucru vă va ajuta să alegeți înălțimea potrivită a bradului. În oferta noastră veți găsi brazi de Crăciun de diferite dimensiuni (înălțime 100 -290cm). Cei mai mici brazi de Crăciun sunt potriviți pentru spații mici, iar cei mai înalți în apartamente mari sau birouri spațioase.

           

Culoarea bradului

Un alt criteriu adesea chestionat este culoarea bradului. Astăzi, nu există limite pentru imaginația ta și există brazi de Crăciun de orice culoare care te așteaptă. Verdele clasic este întotdeauna la modă. Culoarea verde este un simbol al vieții, are un efect pozitiv și optimist. Aduce o bucată de natură în orice încăpere. Promovează concentrarea, induce un sentiment de siguranță și confort. Întărește corpul și spiritul și poate fi ușor combinată cu aproape toate culorile, de accea este o bază ideală pentru orice tip de ornamente colorate. Bradul, pinul și molidul sunt cele mai populare tipuri.

Unele persoane iubesc iarna și aleg să achiziționeze un brad de Crăciun alb. Albul este o culoare ce exprimă puritate, ordine, neutralitate. Îmbunătățește creativitatea și fluxul general de energie.

De asemenea, unele persoane preferă un brad roz. Această culoare este culoarea prieteniei, fericirii și are efecte de armonizare. Este culoarea iubirii, a compasiunii și a purității interioare. Există frumusețe în diversitate, trebuie doar să alegi.Decorarea bradului de Crăciun

În descrierea brazilor de Crăciun din oferta noastră, veți întâlni mai multe denumiri. Vă vom explica ce înseamnă fiecare termen și cum vă pot aceștia ajuta să alegeți produsele. Căutați un copac înzăpezit sau natural? Vă plac crenguțele cu mici cristale de zăpadă? În figura următoare, am rezumat descrierile de bază ....

Să ne imaginăm o serie de descrieri pe care le veți întâlni pe site-ul nostru:


Să ne uităm la semnificația și originea acestor cuvinte. Toate aceste modele sunt utilizate în mod figurativ în legătură cu brazii de Crăciun și acest sens transferat ar putea să vă spună mai multe despre brad. În acest fel, cuvintele pot descrie impresia și atmosfera pe care acesta o creează.

Classic (Clasic)

= Tipic, foarte bun, testat în timp și popular de mulți ani

Bradul din oferta noastră marcat cu termenul Clasic are o culoare deschisă, este fără zăpadă artificială și are un aspect natural.

Premium (Premium)

= Calitate mai bună decât alte produse similare

Bradul din oferta noastră marcat cu termenul Premium este mai întunecat, nu este acoperit de zăpadă artificială și are un aspect natural.

Luxury Diamond

= Indică ceva unic și care vă va face foarte fericit

Bradul din oferta noastră marcat cu termenul Luxury Diamond este acoperit cu zăpadă asemănătoare cristalelor de gheață.

Exclusive (Exkluzívny)

=   Veľmi cenný a limitovaný pre určitý okruh ľudí, ktorí na to majú

  • Stromček z našej ponuky označený výrazom Exclusive je zasnežený s kryštálikmi a má trojfarebné ihličie. Vďaka kombinácii viacfarebného ihličia vytvára ešte hustejší dojem. 

Exclusive (Exclusiv)

= Foarte valoros și în ediție limitată

Bradul din oferta noastră marcat cu termenul Exclusiv este acoperit  cu mici cristale de zăpadă și are ace în trei culori. Datorită combinației de ace multicolore, creează o impresie de brad foarte dens.

Royal (Regal)

Royal este o denumire pentru molidul regal, care are ace complet realiste - 3D. Acul este fabricat din material PE, deci îi conferă un aspect real și natural. În plus, excelează într-o densitate mai bogată de crenguțe. Este unul dintre cei mai denși brazi de Crăciun.

Credem că această scurtă prezentare generală vă va ajuta în alegerea bradului de Crăciun dorit de dvs.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații și inspirație pentru Crăciun, vizitați centrul nostru de consiliere.