Sufrageria este inima casei este locul în care întreaga familie se adună la masa de prânz, cină, sau pentru a sta cu prietenii. De aceea alegerea corectă a scaunelor de sufragerie este foarte importantă, pentru a sta confortabil la masă și în același timp, pentru ca scaunele de sufragerie să completeze frumos și elegant locuința noastră și pentru a o face mai primitoare

Care sunt tipurile scaunelor de sufragerie?

Scaunul de sufragerie trebuie să reflecte stilul dvs de viață, care vi se potrivește. Fiecare iubitor de stil scandinav modern, stil rural, sau industrial, va alege un scaun diferit și unic pentru el. 

Atunci când alegeți un scaun, este important să luați în considerare și scopul utilizării

Scaune de sufragerie clasice, confortabile

Scaunele de sufragerie clasice, rezistente din piele eco, sau din polipropilenă de calitate sunt confortabile, foarte ușor de întreținut și se potrivesc oriunde. 

Scaunul de sufragerie confortabil

Scaune de sufragerie moderne

Fotoliile de sufragerie sunt în prezent la mare căutare. Așadar, dacă căutați un scaun de sufragerie luxuriant, alegeți fotoliile de sufragerie, care sunt superbe, elegante și cu un design interesant. Fotoliile confortabile de sufragerie au o prelucrare de calitate, care asigură confortul și eleganța produsului.  Șezutul cu formă ergonomică vă va oferi confort în timpul șederii. Scaunul de sufragerie din catifea, elegant și luxuriant va însufleți orice încăpere.

Scaune de sufragerie de design

Scaunele de design de sufragerie includ de exemplu scaunele patchwork, care însuflețesc orice interior modern. Un fotoliu original inspirat de patchwork va insufla viață, fiecărei încăperi din casa, sau biroul dvs.

Scaune de sufragerie pentru copii

Un scaun pentru copii pentru hrănire și mâncat confortabil este esențial pentru copilul dvs, așadar este indicat să achiziționați un scaun de luat masa pentru copii. Alegeți din oferta noastră de scaune de luat masa pentru bebeluși, ideale pentru sufrageria, sau bucătăria dvs.

Un scaun de luat masa pentru copii ar trebui să aibă următoarele caracteristici

  • Să fie echipat cu o centură de siguranță
  • Să fie un scaun solid
  • Să fie un scaun confortabil:  cu un șezut confortabil echipat cu protecție împotriva alunecării copilului și cu bariere anti-alunecare
  • O husă detașabilă a șezutului, care poate fi spălată, va fi apreciată de fiecare mămică
  • O tavă detașabilă realizată dintr-un material ușor de întreținut – este suficient să ștergeți murdăria cu un prosop umed. 
  • Scaun reglabil: posibilitatea de reglare a suportului pentru picioare

Care sunt dimensiunile ideale ale scaunelor de sufragerie?

Dimensiunea potrivită a scaunului de sufragerie este baza. Atunci când alegeți scaunele de sufragerie, luați în considerare spațiul disponibil și dimensiunea mesei. Este important cât spațiu liber rămâne, după ce toată lumea s-a așezat la masă. 

Acestea sunt principiile de urmat

  • Atenție la un scaun prea jos: un scaun de luat masa confortabil, pentru bucătărie este cel, care are o înălțime mai mare de 50 cm
  • Atenție la senzația de înghesuială: fiecare scaun are nevoie de un spațiu de 15cm pe fiecare parte, deoarece înghesuială provoacă un sentiment de restricționare
  • Și nu uitați de spațiul din spatele scaunului, de cel puțin 1m, pentru a putea muta scaunul fără restricții.