Din ce în ce mai mulți șoferi au jante de aluminiu pe mașini. Prin urmare, astăzi vă vom spune la ce ar trebui să acordați atenție, atunci când vă alegeți contra-greutățile autoadezive.

La alegerea contra-greutăților autoadezive, trebuie să luați în considerare:

Aspectul

Majoritatea șoferilor au jante mari din aliaj ușor, pe care le pun pentru vară. Nu e de mirare - pentru că cele de optsprezece, sau de nouăsprezece pur și simplu arată grozav! Datorită greutăților selectate corect, aceste jante vor arăta și mai bine! Totul ține de formă (avem greutăți rotunjite, sau pătrate, din care să alegem), sau culoare - astfel încât greutatea să se potrivească cu janta, sau gulerul. Pe jantele mari, greutatea nu poate arăta ca un element suplimentar atașat cu forța. O combinație de culoare, sau formă, aleasă incorect, acționează ca un „pumn în ochi”. Mai degrabă, ar trebui să se potrivească cu aspectul jantelor - așa că merită să aveți un stoc de greutăți care să se potrivească cu culoarea jantei.

Tratamentul de suprafață

Înainte de a alege un model specific de greutăți autoadezive, merită să verificați modul în care este asigurată suprafața acestora. Vânzătorul ar trebui să vă furnizeze aceste informații. Cel mai adesea, greutățile sunt produse prin aplicarea unui strat epoxidic pe suprafața lor. De ce este asta atât de important? Greutățile astfel produse sunt rezistente la coroziune și murdărie. De asemenea, își păstrează aspectul mult mai mult timp.

Pe scurt - nu vă lăsați influențați doar de preț!

Ușurința montajului

Fiecare roată trebuie demontată, echilibrată, montată la loc ... Toate acestea vor timp.

Ce legătură au greutățile cu asta? Ne asigurăm de faptul că banda poate fi îndepărtată cu ușurință de pe suprafață. La contra-greutățile de calitate, banda de protecție a adezivului, este clar evidențiată. Puteți să o prindeți și să o îndepărtați cu ușurință. Nu pierdeți timp dând jos mănușile, sau căutând un cuțit, cu care să dezlipiți banda. Este o economie doar de câteva secunde, dar când aveți zeci de mașini pe zi, acest lucru vă poate facilita considerabil munca.

Prinderea greutăților pe jantele de aluminiu

Ați numărat câți dintre clienții dvs au jante de aluminiu pe mașini? Cu siguranță mulți! Asta, pentru dvs nu înseamnă nimic altceva, decât necesitatea de a cumpăra și mai multe greutăți autoadezive. Haideți să vedem, cum diferă acestea între ele și care dintre dintre ele sunt cea mai bună opțiune pentru dvs.

Ce tratament de suprafață să alegeți?

Când răsfoiți categoria de greutăți autoadezive, este posibil să observați că oferim greutăți în diferite culori.

Printre aceste produse, avem de exemplu, greutăți autoadezive BLACK, de culoare neagră, fapt datorită căruia, se potrivesc de exemplu, cu jantele de aluminiu, de culori închise.

Pe piață veți găsi, bineînțeles și greutăți autoadezive în alte culori, ca de exemplu gri, sau argintii. După părerea noastră însă, greutățile de culoare neagră, sunt cea mai universală soluție - se potrivesc pe jante de culoare mai închisă. Datorită culorii acestora sunt ușor de ”ascuns” și nu vor ieși în evidență pe jantă.