Vă gândiți să cumpărați o căsuță nouă pentru câinele dvs și nu știți ce să alegeți? Citiți, ce ar trebui să luați în considerare pentru a face alegerea corectă. 

Dacă câinele dvs petrece cea mai mare parte a timpului afară, în grădină, este ideal să îi oferiți un loc în care să se odihnească și să se adăpostească de vreme rea. Soluția ideală este o cușcă pentru câine. Atuncă când o cumpărați, este necesar să luați în considerare mai mulți factori, pentru ca câinele să fie mulțumit, și astfel și proprietarul său.

DIMENSIUNEA

În primul rând trebuie luată în considerare dimensiunea câinelui, iar dimensiunea cuștii trebuie adaptată acesteia. Pentru ca animalul de companie să se simtă bine și confortabil, este indicat ca la intrarea în cușcă, să nu fie nevoit să se ghemuiască. În interior ar trebui să fie suficient spațiu, pentru ca acesta să stea în picioare fără probleme. Când se întinde pe podea, ar trebui să aibă o rezervă de spațiu, de cel puțin 30 cm în jurul său. Astfel, se poate întoarce fără probleme și își poate schimba poziția, după cum dorește.

MATERIALUL

În continuare trebuie luat în considerare materialul din care este realizată cușca. Aceasta trebuie să protejeze câinele de ploaie și zăpadă. În interior, cea mai bună podea este cea realizată, dintr-un material care izolează. Dacă nu doriți ca animalul dvs de companie să doarmă direct pe podea, utilizați un covor mai vechi, așternuturi, sau pături. Luați în considerare și funcționalitatea materialului. Acesta trebuie să fie ușor lavabil. Astfel, veți menține cu ușurință curățenia, în noa căsuță a câinelui dvs. Culoarea cuștii este strict alegerea dvs. Unele cuști se vând cu lemnul în stare brută, pe care dvs îl puteți trata cu vopsea la alegere. Pentru iubitorii de detalii, există și posibilitatea dea picta cușca cu diferite culori, care vor adăuga culoare curții, sau grădinii dvs.

LOCUL

Așezați cușca în locul potrivit. Cel mai bine într-un loc, în care câinele va avea o vizibilitate bună asupra întregii grădini, dar și liniște pentru a se relaxa. Asigurați-vă că evitați amplasarea cuștii chiar lângă gard, în apropierea unui drum, sau trotuar foarte aglomerat. 

Cușca va fi pentru câine, un nou adăpost și casă. Nu este obligatoriu să fie așa, chiar de la bun început. Acordați-i câinelui timp, pentru a se obișnui cu noul său loc. Să miroasă cușca din toate părțile. Pentru început, puteți pune în interiorul cuștii gustarea preferată, sau pătura favorită a acestuia. Oferiți-i timp, pentru a îndrăgi noa sa căsuță. 

Cuști pentru patrupezii dvs îndrăgiți găsiți aici. Culcușuri pentru câini de interior, găsiți aici.